Отговор: Избор на климати 30м² .
Пробвай! И моето кредитно досие е добро, но имам няколко кредитни карти с ползвани лимити. И служителката ми каза, щом е с депозит, гледат досието само проформа. Никой не те пита работиш ли изобщо и на какви доходи. Няма проблеми, депозита им гарантира вземането. Точно за Нокрия ме одобриха за 3 дена и после след монтажа за 3 дена ми възтановиха парите. В СиБанк можеш да върнеш парите най-рано на 4-тия месец. КАто сметна ЕЕ и лихвата от депозита, махна такси лихви и т.н. излиза ефективни 16% връщане. Супер е.
Re: Отговор: Re: Отговор: Избор на климати 30м² .
Цитат:
Първоначално публикувано от
krasi_soft
В две специялни касети в които седят филтрите
е от тея касетки праха пак може да попадне в климатика или във въздуха какъв е смисъла?
а тоя сензор за температурата на пода може ли да се изключва?
Цитат:
travel_mate1
Пробвай! И моето кредитно досие е добро, но имам няколко кредитни карти с ползвани лимити. И служителката ми каза, щом е с депозит, гледат досието само проформа. Никой не те пита работиш ли изобщо и на какви доходи. Няма проблеми, депозита им гарантира вземането. Точно за Нокрия ме одобриха за 3 дена и после след монтажа за 3 дена ми възтановиха парите. В СиБанк можеш да върнеш парите най-рано на 4-тия месец. КАто сметна ЕЕ и лихвата от депозита, махна такси лихви и т.н. излиза ефективни 16% връщане. Супер е.
Ми ще ходя да видя значи.
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Избор на климати 30м² .
Японската инжинерна мисъл,е направила да гълта прахта и после обратно в климатика .Примири се:-memnon
Не трябва да се примирява, а по скоро да го почиства. Всяка машина си има някакво елементарно обслужване. Ако плащаш газ като мене декември и януари по 1000 и кусур лева газ:2guns: ще го чистиш и всеки ден. Мисля, че за сега за тези пари по добро няма.
Аз го бъзикам а и той няма да си купи такъв климатик,само си чеше крастата.
След оглед от Mega решихме, че ще е Toshiba Super Daiseikai 6. Nocriata ще ми издуха кратуната докато спинкам иначе.
Трябваше да започнеш с това че ше ползваш машината в спалня.
Цитат:
travel_mate1
В СиБанк можеш да върнеш парите най-рано на 4-тия месец.
По закон може да ги върнеш когато си искаш. Не могат да ти откажат да го погасиш когато си искаш.
Само гледай преди това да са ти превели парите от REECL де.
Цитат:
tweeg
По закон може да ги върнеш когато си искаш. Не могат да ти откажат да го погасиш когато си искаш.
Само гледай преди това да са ти превели парите от REECL де.
OK мерси.