Отговор: Какъв климатик да избера
  Евентуално само Нокрията би могла да се справи, без да казвате за какъв Панасоник става дума. По добре е две машини. Какво значи преходна стая? Врата, портал?
Задължително е да се направи оглед от фирмата която евентуално ще монтира!
  Благодаря. Малката стая е преходна - т.е. от едната се влиза в другата. Има врата. А има ли надежден вариант за два климатика с общ бюджет 2200 лв - струва ми се непосилна задача. За Панасоника нямат точен модел - просто преди 7 - 8 години са си купили климатици на тази марка и са доволни. По-скоро са фенове на марката, но приемат всякакви предложения.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
vicdj  
 Благодаря. Малката стая е преходна - т.е. от едната се влиза в другата. Има врата. А има ли надежден вариант за два климатика с общ бюджет 2200 лв - струва ми се непосилна задача. За Панасоника нямат точен модел - просто преди 7 - 8 години са си купили климатици на тази марка и са доволни. По-скоро са фенове на марката, но приемат всякакви предложения.

Ето някакъв вариант с добри машини:
1. Климатик Panasonic CS-E12PKEW/CU-E12PKE ETHEREA 2013
2.Климатик Panasonic CS-E09NKE/CU-E09NKE-3 ETHEREA 2012

Цената с КЕЕ ще дойде около: 2400лв + еднин монтаж. Ако успеете да си договорите и другия монтаж да е безплатен, поради взимането на две машини, мисля че за тези пари ще вземат две добри машини.

Ако успеете да намерите 12ка от NKE серията вземате го, ще бъде гарантирано по евтин от PKE, а може би и с безплатен монтаж.
Този: http://*********/productv/6865/klimat...3-etherea.html също си заслужава вместо т.1 и цената ще дойде с КЕЕ, 2160лв., но с два монтажа.
За малката стая /т.2/ може да погледнете и това: http://*********/productv/6934/klimat...25ve-2013.html - добро е и е тихо.

Всъщност разиграйте комбинации от тези машини. Успех!
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
vicdj  

За Панасоника може да се насочите към :   Климатик Панасоник KIT-E12PKE за 22кв.м.
и  Климатик Панасоник KIT-XE9NKE-3 за 14кв.м. 

И двата са с включен монтаж .