Климатик Hitachi или LG ?
Отговор: Климатик Hitachi или LG ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mitko Georgiev
от двата бих избрал HITACHI RAS/RAC-D10EX3 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria иначе ако споделиш бюджет и къде , в какво и за какво ще го ползваш ще е по лесно да ти се даде обективен отговор
Има цяла тема за Хитачи-то. Иначе от двата, по-добре това.
Да знам, прегледах я темата и бях готов да взема Хитачито и после видях това ЛГ с 5 години гаранция и малко се разколебах. Какво мислиш за ЛГ-то?
- - - - - - - - - -
Бюджета е около 900 лв, обаче в тази сума трябва да вмъкна и монтажа и затова гледам такива, които уж са на промо с включен монтаж в цената. Ще се използва за отопление, стаята е около 15-16 кв. само с една външна стена.
Цитат:
Mitko Georgiev
Да знам, прегледах я темата и бях готов да взема Хитачито и после видях това ЛГ с 5 години гаранция и малко се разколебах. Какво мислиш за ЛГ-то?
- - - - - - - - - -
Бюджета е около 900 лв, обаче в тази сума трябва да вмъкна и монтажа и затова гледам такива, които уж са на промо с включен монтаж в цената. Ще се използва за отопление, стаята е около 15-16 кв. само с една външна стена.
LG E09EK.NSB - РАБОТЕН ОБХВАТ:........................... ОТОПЛЕНИЕ -10/+24°С
HITACHI RAS/RAC-D10EX3 - РАБОТЕН ОБХВАТ:...............ОТОПЛЕНИЕ- -15/+21 °С
Ако можеш да си позволиш 999лв погледни този Климатик Hitachi RAK/RAC 25WPA 9000BTU - Търговска верига "Зора" има
- ВГР. ДАТЧИК ЗА ТЕМП. НА ДИСТ. УПР. и ИЗМЕРВА КОНСУМ. ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ
Благодаря ти mirandi! Хитачито изглежда надеждно, обаче надхвърля бюджета предназначен за климатик :( Решил съм някои от тези двата да взема. Изкажи, моля те някакво мнение за ЛГ-то!
D10EX3 ще е най-добре. Това LG е с 26 кг външно и ще види зор при минусови температури.
Цитат:
Mitko Georgiev
Благодаря ти mirandi! Хитачито изглежда надеждно, обаче надхвърля бюджета предназначен за климатик :( Решил съм някои от тези двата да взема. Изкажи, моля те някакво мнение за ЛГ-то!
Трудно ще се стоплиш с него -LG E09EK РАБОТЕН ОБХВАТ: ОХЛАЖДАНЕ - 10/+48 °С ОТОПЛЕНИЕ -10/+24°С , срещу РАБОТЕН ОБХВАТ: ОХЛАЖДАНЕ- -10/+43 °С ОТОПЛЕНИЕ- -15/+21 °С при HITACHI RAS/RAC-D10EX3 или RAK/RAC 25WPA
Ето ти още едно предложение по добро от LGто http://www.climamarket.bg/%D0%BA%D0%...e-borocay.html и е с включен монтаж
Ето ти още едно предложение по добро от LGто Климатик Самсунг AR12FSFTKWQNZE/XZE (Borocay) и е с включен монтаж[/QUOTE]
Въх недей, пепел ти на устата...Samsung и климатик мисията невъзможна .
Ммм да... и аз съм доста скептичен към Самсунга.
- - - - - - - - - -
Ще го пробвам това Хитачи от маркета и ще ви държа в течение :)
В сравнение с останалите климатици, които гледах, мисля че е ОК.