Отговор: Помощ за избор на климатик
На мен пък колко ми е писнало да слушам същите приказки по адрес на дайкин ти е бедна фантазията.
Цяла българия говори за мерцедеси майБАСИ и какви ли не глупости.
Защо всички могат да надуват гайдата колко велик е дайкина, пък аз не мога да надувам гайдата колко по-велики са панасоник и самсунг?!?!
Всичките сте едни и същи облъчени (да не казвам какви, че ще ме баннат) с промити мозъци.
Добре де (аруба), напиши ни ти някой, който да е по-тих? Освен, разбира се тези, които са изключени.:))
Цитат:
Първоначално публикувано от
AC_From_Hell
На мен пък колко ми е писнало да слушам същите приказки по адрес на дайкин ти е бедна фантазията.
Цяла българия говори за мерцедеси майБАСИ и какви ли не глупости.
Защо всички могат да надуват гайдата колко велик е дайкина, пък аз не мога да надувам гайдата колко по-велики са панасоник и самсунг?!?!
Всичките сте едни и същи облъчени (да не казвам какви, че ще ме баннат) с промити мозъци.
Колега от машините в подписа ми, мога да изкажа мнение като ползващ, че Панасоника е най слабата машина през зимния сезон
Поздрави и успех
Да говориш, че нордик серия е слаба и то въпросния модел е меко казано смехотворно. Не се излагай.
Цитат:
AC_From_Hell
Да говориш, че нордик серия е слаба и то въпросния модел е меко казано смехотворно. Не се излагай.
Що да се излага? Сложи си един "<br />NE09MKE" в сто кубиково помещение на първи етаж, около Дунав, пък да видим колко е силен :))
Не знам колко се излага, но клиент върна 12-ка нордик и доплати камара пари да го смени с работеща машина. ;) Има цяла тема по въпроса.
Просто искам да съм в помощ на колегите, търсещи машини като моите
Мнението ми е като ползващ , не като рекламиращ
- - - - - - - - - -
Цитат:
AC_From_Hell
Колега, би ли ми обяснил, с какво NE09MKE е по-нордик от ASHB09LD/AOHS09LD, че аз нещо не мога да разбера-сигурно с нагревателя в тавата, или .................с надписа нордик
1 Прикачен файл(ове)
DC_From_Hell, назад си много с тоя въй-фай, братчеда. Последния път като си бех на Варня видех клима със сатеуит!
Прикачен файл 14153