Nippon KFR-3211G/W моля за таблица с грешки по Led индикация на външно тяло ?
Благодаря предварително колеги !
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Nippon KFR-3211G/W моля за таблица с грешки по Led индикация на външно тяло ?
Обикновено диаграма с блокова схема и грешките ги има на капака на външното. Аз имам на един КФР 73 не знам дали са същите.
Отговор: Nippon KFR-3211G/W моля за таблица с грешки по Led индикация на външно тяло ?
ако имаше на капака колега нямаше да питам
- - - - - - - - - -
а този нипон има само 3 диода вън
кажи какво свети кое не свети и кое колко пъти мига
led2 и led3 светят постоянно.климатика почва да топли за 15 мин. долу горе и спира вънка и не тръгва, а вътре вентилатора не спира
Цитат:
Първоначално публикувано от
orlin8512
led2 и led3 светят постоянно.климатика почва да топли за 15 мин. долу горе и спира вънка и не тръгва, а вътре вентилатора не спира
over hot of compressor
overload of outdoor unit
имаш проблем с компресора или е запушен или има малко фреон
колега първо като го включа почва да мига led1 led2 led3 след 5-6 мин led1 изгасва а led2 и led3 светят постоянно