Отговор: Голяма дилема относно избора на климатик!Помощ!
При новите поне, искат не искат фирмите, има някаква гаранция и все ще трябва го оправят. А при К2У има мно-о-ого случаи, при които повече няма да стъпи майстор за подръжка или ремонт. Няма закон, който да го задължи да направи това. Няколко пъти вече правя съпоставка с колите втора употреба. Основните принципи важат и тук.
вандан,то за това не се купува от сулю и пулю,за това човек трябва да си плаща и да чете..щом имаш гаранционна карта,фактура от дадена фирма и т.н.(естествено след малка проверка и информация за фирмата) всичко е окей.аз затова почти всичко в къщи купувам от определени хора и фирми,дори някога да е маалко по-скъпо.(КАТО ИЗКЛЮЧА ПРОСЛОВУТОТО ТИВИ-ШАРП,дет ядах БАХУРА)
В момента в Емаг има два много добри модела 12 ки ,Samsung намалени на по малко над 1400 лв.Грабвай единия и няма да съжаляваш :
Инверторен климатик Samsung Jungfrau-F AR12KABE, 12000 BTU, Клас A++, Дисплей, Wi-Fi контрол, S-Plasma, Йонен филтър - eMAG.bg
Инверторен климатик Samsung AR12HSSFAWKNEU, 12000 BTU, Клас A++, Дисплей LCD, Smart Wi-Fi, Easy Filter, Самопочистване, Smart Check - eMAG.bg
Kой ги монтира тия машини от EMAG?
не вярвам да има монтаж в тая цена .. намираш си читав човек и това е .. вече ако дефектира кво правим е по интересното :)
Е те, за това питам и аз, де.
Дали мога да си го монтирам сам? И в колко дневен срок мога да го върна, ако реша че не ме кефи?
Те са написали кои фирми кои марки /модели/ са оторизирани да монтират .Например за
Samsung AR12HSSFAWKNEU,
www.climamarket.bg
www.galacticaservice.com
www.kkservice.bg
www.kkservice.bgwww.royal.bg
Но ми е интересно защо на сайта на emag има и климатици на които пише че се предлагат от други фирми като например този:
Инверторен климатик Inventor Bon B2VI-12, 12000 BTU, Клас A++, Дисплей - eMAG.bg
Предлаган от Vimax Clima
Или този :
http://www.emag.bg/invertoren-klimat.../pd/DSVXMMBBM/
Предлаган от: Alimar Klima
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kasap
Дали мога да си го монтирам сам? И в колко дневен срок мога да го върна, ако реша че не ме кефи?
Прочети условията в сайта им.
Цитат:
bobovo
Защото емаг предлагат на всеки желаещ продуктите срещу комисионна.
Така....тъй като казах,че като имам с какво,ще се похваля - е, вече имам с какво.Вчера братя Щереви ми монтираха ето този хубавец Daikin S36DTSS | Климатична техника - ЕР ЕС Логистик ЕООД. Професионални решения за климатизация на Вашето жилище.
.Изключително сме доволни от видимо професионалната работа,а аз като жена и от чистата такава.Машината стопли стаята за има няма 5мин.Такова чудо и такава жега в тая стая до сега с нищо не сме постигали.Пожелаваме си да ни здравичко и икономично сладурчето.
А за Aleksandars ,мога само да кажа едно голямо благодаря и имат и моите адмирации.Наистина са професионалисти.
Цитат:
vladeva
...Изключително сме доволни от видимо професионалната работа,а аз като жена и от чистата такава...
Още по-голямо задоволство предизвиква невидимата им професионална работа, там е тръпката TEST. Другото лесно може да се имитира!
ВЛАДЕВА,радвам се че ме послуша............пък и съм на процента при ЩЕРЕВИ:thumbsup:
Цитат:
vladeva
Ти мани процента, ами имаме еднакви кучета....
Сега остава и да се "сродите"...