Отговор: Моля, препоръчайте качествен климатик за комфортен живот!
Цитат:
Първоначално публикувано от
milanov
Защото ще си прави 23 градуса и при -18 отвън /ако нещо са резнали ТЕЦ-а/. Е ако си избере подходящата машина.
Точно!
А и чета че има машини които правят дефрост при около 7-10 градуса.
Въпроса е коя е тази подходящата машина.
Цитат:
peweb
Който от двата закупите няма да сгрешите.
Ако купувате по-скъпият аз лично бих се замислил и за тошиба супер дайсекай 8-ма серия 10-сятката.
Ако не искате да харчите повече пари премиума на МХ ще свърши работа.
Колкото HF-а не стават за спалня толкова и Дайсейкая не става.От много четене на форуми ще "изгориш на сянка"HF е може би най-качествения климатик за Европейския пазар,ама ти няма как да знаеш без да го видиш на живо.
Няма "да изгори на сянка" особено като се има предвид, че отоплението на тавата зимата си лапа прилично и постоянно количество ток.
Аз изглежда от един момент нататък станах привърженик на МХ вместо на МЕ.
peweb - Моля ви се не гледайте 35/12 за вашата спалня за охлаждане. Повече от 25/9 не ви трябва. Михито е най-тихия климатик от тези, които имам в подписа и говоря от практичен опит. Ако е за охлаждане главно МХИ 25zm-s - ще свърши работа. Не скачайте на 35, защото не ви трябва, а и ще е по-шумен, защото ще духа повече.
Човекът си е харесал вече машина и чака някой да му я напише тук, за да я прачете.
Да не искаш да кажеш,че човекът си е харесал почти твърдо SRK35ZM-S?
- - - - - - - - - -
Според мен 99% е решил да вземе SRK35ZM-S.
По-скоро Gree или Midea от високия клас. Съдя по вменявания кисел вкус на десертното грозде :)
Външното на 35ZM-S с двуредов топлообменник ли е?
Цитат:
necata2
Колкото HF-а не стават за спалня толкова и Дайсейкая не става.От много четене на форуми ще "изгориш на сянка"HF е може би най-качествения климатик за Европейския пазар,ама ти няма как да знаеш без да го видиш на живо.
На живо видях Етерата и затова отпада. Видях и Фуджицо два три модела на живо и те отпаднаха. Причината е една и тя е че работят по зле от моя който имам в момента. Бих си го купил пак ако го продаваха въпреки негативните коментари тук във форума.
Нямам къде да видя FH как работи но е достатъчно грозен ако не друго за да си го купя.
Гроздето не ми е кисело.
Благодаря за съветите.
Успешна седмица на всички!
Успех в избора и на теб! По красота ли го избираш, или по показатели и функционалност?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Цитат:
peweb
На живо видях Етерата и затова отпада. Видях и Фуджицо два три модела на живо и те отпаднаха. Причината е една и тя е че работят по зле от моя който имам в момента. ...
Какво не ти хареса в работата им?
Цитат:
peweb
Нямам къде да видя FH как работи но е достатъчно грозен ако не друго за да си го купя.
И аз съм така.:BigGrin Ако не ми хареса дизайна, ако ще и най-добрия климатик да е, няма да го купя. Мицубишито е много хубава машина, спор няма, ама много недодялано и евтино изглежда, и тоя датчик лепнат като цирей. Не се научиха тия да вземат пример от японците.
Цитат:
ivan74
Успех в избора и на теб! По красота ли го избираш, или по показатели и функционалност?
По красота и функционалност.:BigGrin
Цитат:
Jack Krauser
По красота и функционалност.:BigGrin
Сигурно "летящата чиния" на LG ти е фаворит.