климатик тошиба 24-ка инвертор , прави постоянни дефрости на час и половина под 0 градуса
Привет на всички!Скоро не съм писал и разглеждал форума поради липса на време. сега ми остана малко и реших да попитам някой по-компетентен - каква може да бъде причината за тези дефрости при положение, че питата е напълно суха. Някъде четох, че проблем с тръбен датчик бил при някой колега, но не даваше точна информация. Дайте някои мнения и препоръки - склонен съм да експериментирам. :BigGrin
Отговор: климатик тошиба 24-ка инвертор , прави постоянни дефрости на час и половина под 0 градуса
Климатика има диагностика виж каква грешка ще ти отчете. Може да е слаб за помещението и това евентуално да е причината.
Отговор: климатик тошиба 24-ка инвертор , прави постоянни дефрости на час и половина под 0 градуса
Дай хелп де,как да я пусна тая самодиагностика-грешки иначе не дава!
Главни букви?
Да не се окаже ,че просто така си работи.Аз имам друга марка,която при под минус 3 гр,прави контролни дефрости през 2.5 часа на чиста пита за по 2-3 мин.Но това не е дефект а така е направен софтуера явно.
http://zhegaservice.com/wp-content/u...AV-S-MMS-E.pdf Лесно се намира инфо просто трябва да потърсиш в гугъл.
Здравейте,презаредих климатика, но вероятно такава му е логиката,прави си дефрости на час/час и половина.Днес примерно е по-топло времето и нещата са по-добре!Благодаря все пак за мненията и коментарите.Сега ще пусна една нова тема за регулиране на количеството фреон на термопомпа,за което също ще се радвам ако има дискусия!
Здравейте,тоши умря.сутринта в 6,30 спря и започнаха да намигат двата крайни светодиода последователно.като натисна CLK на дистанционното Като изпише 00 намигат и трите свтодиода и титка около 10 секунди.това е което мога да кажа,ако трябва но друго да се проверява кажете какво и как!
Има сервизен бутон. След като на дисплея на управлението са се показали двете 00, започнете да превъртате кодовете, докато установите на кои ще има светлинен и звуков сигнал.
Превъртам със стрелките на таймера,на всички намига зеленият светодиод без звуков сигнал-само на 00 намигат и трите светодиода и титка звуков сигнал около 10 секунди!
Изключете машината за 10 минути от захранването и след това я пуснете отново.
Днес цял ден беше изключена от контакта !
Викай читави техници да му направят диагностика.