Отговор: Проблем с климатик Sanyo
  Струва ми се проблемът е , че този, който Ви го е монтирал не Ви е обяснил индикациите. Мисля, че едната червена светлина индикира режим "Отопление", а другата, че иска почистване на филтрите или ако са почистени, не е нулиран брояча. Ако имате смартфон, инсталирайте си Гугъл преводач и чрез камерата ще можете да преведете надписите по индикациите. Не е лоша идея да си намерите Инструкция за експлоатация.
Ако на ДУ имате бутон с надпис: フィルターリセット  , то с него можете да нулирате брояча на филтрите.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
stardust  
 Докато работи светят 2 червени лампички. Доколкото знам и съм използвал други климатици, трябва да свети само една зелена. Червените са аларми. Тоест имам 2 аларми, но никаква идея си нямам от какво са.

Светещите "ламби" са индикации, мигащите са "аларми". Климатика си ви е наред, почистете си филтрите.
  Благодаря много за информацията. 
Филтрите са почиестени преди 2 седмици. Как се нулира брояча?
  Като отвориш и затвориш капака :) Или с копчето, което е описал колегата по-горе.
  Оригиналното ДУ за този модел май няма този бутон.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
SPSt  
 Оригиналното ДУ за този модел май няма този бутон.

Обзалагам се, че колегата ще намери такъв бутон на дистанционното си.
  Може да е с друг надпис, но с надписа от модел SX не намерих.
  Намерих го и сега свети само едната червена. Тоест, че климатика е в прежим на отопление. Много благодаря колеги за пощта!
  Саньо ЕХ няма как да има проблем ,като за начало .. преведи си надписите :))