Избор на Климатик Panasonic?!
Здравейте на всички Ви.
Пристъпвам към поредния тривиален за форума въпрос.
Налага се да поставя климатик , като предпочитаната марка от мен е Панасоник , без да твърдя че избора ми е правилен.Става въпрос за отопление и охлаждане на спалня и хол, които ги дели една врата.тепърва ще поставям пвц дограма, която ще бъде най-добрата възможна , както и вътрешна изолация.Стаите са с обща квадратура около 30 квадрата и ще се гледа малко дете, идеята ми е вратата, която свързва спалнята и хола да седи отворена постоянно , за да се отопляват и охлаждат двете стаи.Моля да ме посъветвате за модел на климатик който да е най- оптимален и дали до такава степен ще може да затопля, че да се гледа малко бебе, става въпрос за град Плевен.Бюджет 2600 лв.
Отговор: Избор на Климатик Panasonic?!
Смени марката
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
2 девятки по около 1300лв?
fujitsu ,MHI ,ME , toshiba...
Благодаря за бързите съвети другари и другарки.Ще разгледам моделите препоръчани от вас
Например
MHI SRK / SRC 25 ZMP-S спалня
MHI SRK / SRC 35 ZMP-S хол (предполагам е по-голям от спалнята)
влизат точно в бюджета 2600лв
предимстава : тишина , дуракоустйчиви , топлят
минуси : няма екстри
Две помещения през врата нямя да стане както трябва особенно при отопление, а и малко дете...
ccankov73, няма да стане работата в това помещение с тези машини или ще стане, като кучето на нивата. Не бива да е по-голям от MHI SRK / SRC 20 ZMP-S в спалнята и MHI SRK / SRC 25 ZMP-S в хола, ако е по-голям от спалнята. Ако не е, две 20-ки (седмици).
2 x MHI 20zm-s би трябвало да са достатъчни.
Съгласен!
Почнах с 2 девятки ама после малко съм го презапасил :).
п.с. пък после врата към коридорче , баня...