Как да разваля климатика на съседа
Ужасен, бръмчащ, тракащ стар климатик от години ни тормози, като е точно над прозореца ни в спалнята. Говорил съм сума ти пъти със съседа, който само мънка нещо, а ние не може да спим. Да не говорим и че е супер ръждясал и поставките му са супер ръждясали и един ден може да падне на нечия глава на улицата.
Имам обаче достъп до външното тяло на климатика, понеже ми е точно над прозореца. Та въпроса ми е - кои кабели трябва да срежа/пробия или изскубна с клещи за да спре да работи това чудо. Има едни по-дебели кабели които са захванати в долната част за едни метални дръжки, а има и едни по тънки кабели захванати по нагоре. И имали риск, примерн да ме хване ток.
От съседа не се притеснявам той е една мижава мижитурка, нито от глоби или санкции, въпроса е да спре шума.
Отговор: Как да разваля климатика на съседа
развий конусите да изпусне фреона ,после можеш пак да ги стегнеш и да не си личи нищо :)
Конусите тези метални дръжки долу за които са захванати дебелите кабели ли са? A като изпусне фреона ще може ли да топли? Ползва го главно за отопление.
Това не са кабели, а тръби ..Без фреон не може да работи , но като ти чета коментарите по-добре не го пипай да не пострадаш. :)
Или с едно малко пиронче пробиваш топлообменника.Нищо няма да си личи.Егаси гадната работа.Да мислиш мръсотии.
Цитат:
Първоначално публикувано от
popov
или с едно малко пиронче пробиваш топлообменика.Нищо няма да си личи.Егаси гадната работа.Да мислиш мръсотий.
Факт! Вместо да правите глупости, купете му едни тампони - няма и 20 лв и би трябвало малко да се оправят нещата. Иначе тръгвате на война и ..... или пък - зная че не а ваша работа и следователно разход, но понеже е за вашето спокойствие викнете за ваша сметка някой дето разбира да го погледне.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
на съседката и купих и монтирах тампони ( 2 конвенционални ярмомелки Фишер ) и поне в къщи спряха да се чуват ,бученето изчезна .. не знам тя как си ги търпеше но мене ме дразнеха
Има ли щуцер за отводняване отдолу на външното тяло? :BigGrin
Подобни теми не се толерират! Ще оставя без коментар това което е написал sofia123!