Отговор: Black Friday оферти за климатици
Цитат:
Първоначално публикувано от
SPSt
Не ми пречи, просто исках да разбера смисълът и. Дали е полезна за някой или е по-подходяща за раздел "Дъра-бъра".
И ти нямаш отношение към К2У, но това по никакъв начин не те спира да се изявяваш по темата.
В твоята скъпоценна тема за К2У писал 1-2 и то да похваля колега да добре свършената работа.
За разлика от теб аз не съм компетенция по всичко .
И тук слагам край !
Цитат:
yavoor
Гаранцията в ЕС е общоевропейска и не е проблем.
Лежи на тази "кълка"....
Цитат:
stainway
Малко се объркаха нещата:)
В ЕС претенциите се предявяват към продавача .Не може да имате претенции към вносителя:
Може ли потребителят да предприеме действия срещу вносителя или друг посредник по веригата на доставки, включително производителя?
Не, потребителят не може да предяви иск срещу вносителя или някой друг посредник.
https://europa.eu/youreurope/citizen...a/index_bg.htm
Разбира се ако продавачът е фалирал, обикновено се съобщава кой поема обслужването и евентуално можете да се обърнете към представителството на съответната марка. Но принципа е- продавачът се занимава по веригата в случай на проблем.
Или поне така действа в много страни.
Цитат:
stainway
Малко се объркаха нещата:)
В ЕС претенциите се предявяват към продавача .Не може да имате претенции към вносителя:
Може ли потребителят да предприеме действия срещу вносителя или друг посредник по веригата на доставки, включително производителя?
Не, потребителят не може да предяви иск срещу вносителя или някой друг посредник.
https://europa.eu/youreurope/citizen...a/index_bg.htm
Разбира се ако продавачът е фалирал, обикновено се съобщава кой поема обслужването и евентуално можете да се обърнете към представителството на съответната марка. Но принципа е- продавачът се занимава по веригата в случай на проблем.
Или поне така действа в много страни.
Нищо не се е объркало. Както отбелязах, посредникът е продавача, длъжен по закон да поеме претенциите на купувача. Законът му позволява да поставя определени условия при сключването на сделка за определен вид стока, каквато е климатизатора.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Цитат:
Ventsislav Negentsov
Темата е хубава, обаче е превърната в спор. Сега я препрочетох цялата. От 188 мнения има 12 конкретни оферти и смислени мнения, останалото е заяждане. Доколкото прочетох има и трима, закупили определени модели - Finluxa-а на Vizi, някакви Fanworld от Испания и Panasonic-a от Техномаркет за 400лв.
По принцип заяждането го има навсякъде из форума (и не само в този). Винаги има някой, който да ти сподели, че си се пре***л. Климатици от промоции се купуват и ще продължават да се купуват. Климатикът не е инвестиция, а е вещ и зависи за какво я купуваш. Ако ще се хладиш основно - в общи линии всяка бангия върши работа, тъй че колкото по-евтино я намериш толкова по-добре. Аз по принцип малко съжалявам, че не турих един Гри Фея вместо Финлукса, но и от него съм доволен. В общи линии ако бях взел по-евтиния модел или аналогияния AUX щях да съм още по-доволен заради разликата в цената.
ПС: Може да има заяждане, но покрай закупуването на климатика, зададох конкретни въпроси и получих конкретни отговори от Aleksandars, Ventsislav и др. Благодаря за което.
В Техно.... има 12 ка подов Хайер за 1199 лв. с включен монтаж.
Здравейте,
трябва ми Black Friday на MHI 50 ZS-S
То Black Friday не е по желане. Ако някой е видял нещо, което си струва го споделя тук. Съмнява ме да има промоция на този модел климатик, понеже техно-тата предпочитат да зареждат по-евтини 18-ки. Ако от Кондекс решат нещо, е друга бира.
Цитат:
nikolay_v
Здравейте,
трябва ми Black Friday на MHI 50 ZS-S
В кой град го искаш и магазин? Ще го уредим.
Цитат:
Rumb@ta
В кой град го искаш и магазин? Ще го уредим.
Има лично
Цитат:
Genadi80
Това обяснява защо в Габрово бяха на 699лв в Зора.
Явно някъде ги има още по-евтино, въпроса е къде :D
Някой да е намерил добри промоции този сезон?
малко оутлет машини,но на приемлива цена и са изпитани във времето SRK / SRC 25 ZM-S - Condex