Отговор: Избор на климатик '2019
Цитат:
Първоначално публикувано от
need4speed
Лично вие кой от двата бихте си сложили? :)
Лично той би си го сложил, защото може и знае как. Машината работи с R32 и не е желателно да се монтира от говеда или аматьори, за да не стават сакатлъци. Мицубишито е по-добрия вариант, ако ще се купува от някоя техноверига или ще се поръчва по интернет, защото ще е по-безопасно.
Петко, и хевито е на R32.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
csimeon,
От тези двата, по добър е Fujitsu 12LTC, но според мен, подходящ за вас би бил Fujitsu 18LFCA.
Здравейте колеги,
Интересува ме тих климатик за спалня, и да не е MHI ZS понеже той си е значително шумен за спалня, може ли да ми предложите?
9-ка, за14кв. спалня, до 1500лв. с монтаж.
Цитат:
tuparlak
Здравейте колеги,
Интересува ме тих климатик за спалня, и да не е MHI ZS понеже той си е значително шумен за спалня, може ли да ми предложите?
9-ка + таван 1500 с монтаж + по-тих от ZS-S = ПАРАДОКС
При ниски топлозагуби на стаята може би 07KGTA.
Цитат:
Sir John
9-ка + таван 1500 с монтаж + по-тих от ZS-S = ПАРАДОКС
При ниски топлозагуби на стаята може би 07KGTA.
У нас имам 2бр., 25ZS-S и въобще не са тихи, за това попитах за по-тих, като работа много добра машина и рядко прави дефрост, но за шума въобще не съм съгласен, слагам го на първа степен + silent mode и си е доста шумен.
Някой друг може ли да предложи за бюджет до 1500лв.?
Този не е ли по-тих ASHG09KGTA??? Някой ползвал ли е на general KGTA - серията? 7-цата е малък за тази стая.
Цитат:
tuparlak
У нас имам 2бр., 25ZS-S и въобще не са тихи, за това попитах за по-тих, като работа много добра машина и рядко прави дефрост, но за шума въобще не съм съгласен, слагам го на първа степен + silent mode и си е доста шумен.
Някой друг може ли да предложи за бюджет до 1500лв.?
Щом този климатик на 1ва степен ти е шумен не знам какъв климатик ще си намериш да не го чуваш за 1500лв Май твоят климатик се казва конвектор. :BigGrin
Да, ME SF 25. Влиза в бюджета и е тих, но работата.... си е за много-мек климат.
Изпратено от моят BLA-L29 с помощта на Tapatalk
Ако се абстрахирам от бюджета и е над 1500лв. кой ще е климатика за спалня много тих?
Да, вече сме дискутирали шумните ти ZS-S-и.Тогава ти подсказах къде е заровено кучето.Чакам да монтираш друга машина и да споделиш звуковите и нива.Ще е любопитно.
Аз съм с 35 винаги на ауто и 24С и го чувам само при пълна тишина в помещението.
Същите наблюдения имам и над 50-ката.
Цитат:
tuparlak
Ако се абстрахирам от бюджета и е над 1500лв. кой ще е климатика за спалня много тих?
Дайкин нексура
Цитат:
Sir John
Да, вече сме дискутирали шумните ти ZS-S-и.Тогава ти подсказах къде е заровено кучето.Чакам да монтираш друга машина и да споделиш звуковите и нива.Ще е любопитно.
Аз съм с 35 винаги на ауто и 24С и го чувам само при пълна тишина в помещението.
Същите наблюдения имам и над 50-ката.
Колега ако го сложа на auto, е много шумен, ако не вярваш ела у нас и виж, не знам защо никой не му се вярва, климатика е добре нивелиран и не е усукан. Същия който е в детската стая и той е много шумен само дето по рядко трака турбината.
Цитат:
tuparlak
Здравейте колеги,
Пробвай и от другите Мицубишита AP25 си мисля ,че повече ще ти допадне.
tuparlak щом са ти шумни пускай ги в олх , може някой друг да им се зарадва
Цитат:
shener84
tuparlak щом са ти шумни пускай ги в олх , може някой друг да им се зарадва
Те са в гаранция и ще се върнат на търговеца, но се чудя за новия климатик кой ще е, за това поисках предложение за някой друг.
- - - - - - - - - -
necata2
Този който ми предложи Mitsubishi Electric MSZ-AP25VG/MUZ-AP25VG
пише, че е производство Турция?