Сега видях че има поздрав за мен - мерси :)
Колкото до тази баба да е жив и здрав заварчика на стойките :)
Преглед за печат
Здравейте. Днес пак се посмях със снимките на уникалните монтажи.В този сайт вижте монтажа на климатиците на средния блок в дясно.Заредете сайта и зумирайте.Снимката е на Шанхай и е 272 гигапиксела.Shanghai 272 Gigapixel Panorama за сравнение на София е 3 гигапиксела.3 гигапикселова снимка на София от вр. "Камен Дел" - Витоша и е направена на доброволни начала с фотоапарат взет на заем,а не с пари от спонсори.Евала му правя на човека и ако имате желание да му помогнете му пуснете по един смс.Не му правя реклама,просто сайта беше единствения в света който беше платен (пускаш смс и имаш достъп).След кореспонденция със създателя на сайта разбрах защо е "платен"сайта,извиних му се и пуснах няколко смс.В нашата ПРЕКРАСНА ДЪРЖАВА не се е намерил нито един спонсор който да го подпомогне и да си направи реклама.Виж БТВ си правят пиар за всичко без да плащат.Като пример "Да изчистим България за един ден"качих снимки на нерегламентирани сметища за изчистването на които бе нужно товарни автомобили,но след като в деня на почистване не дойде никой и аз звъннах в БТВ ми казаха че трябвало да се обадя в общината и с тях да се уговоря а те само отразявали и не поемат никаква инициатива.ТЕ това е пиар на чужд гръб.Опааа отплеснах се,но като всеки Българин,който още е в БГ. ме е яд.
И в Шанхай Хитачи-тата преобладават! :ole
Като изключим небостъргачите в далечината останалия пейзаж може да мине и за БГ реалити :)
:shocked:
Прикачен файл 9978
Чудя се как изобщо тече конденза на самсуняка.
ей че красиво това последното ,после шпакловали ,професионална работа :))
Винаги съм се чудил на хора, даващи пари за бисери и хвърлящи ги сетне на свинете...
Прикачен файл 10107Прикачен файл 10108
Прикачен файл 10117
Mitsubishi Heavy SCM45ZJ-S / SRK35ZJ-S / SRK20ZJ-S
... Честито на колегата, със здраве да си го ползва. ;)
Жалко, че поради някаква причина не са вкарани тръбите и маркуча в стената. Всеки ден да гледаш тези дълги бории като се прибираш, как обикалят касата, че и един глист от горе до долу ... Така и така машината е маркова и ще работи дълги години, що да не се вкопаят маркуча и тръбите ...
Есента местих едната щайга в друг офис и също трябваше да избирам дали по лесния начин да стане или да играе къртача 6-7 метра по продължение на стената от вътре. Избрах втория вариант, след като си тръгнаха майсторите, запълних с теракол, след това с бял гипс загладих и накрая нацапах няколко пъти с бял латекс, дори не се наложи да пребоядисвам цялата стена.
Климатик с охрана. ;)
Прикачен файл 10189Прикачен файл 10190
Това е куполна камера за видеонаблюдение на входа , страно място са избрали да я монтират ...