Върши плазмата !
Пробвано .
Аз , майка и татко сме яки пушачи.
“събира” пушАка ,но страдат и филтрите.
Преглед за печат
Много си аджамия за лагери!
Направи си тема за да пиша!
- - - - - - - - - -
Прикачен файл 26930
Прикачен файл 26931
Прикачен файл 26932
Смятам,че няма нужда да обяснявам за лагери.
Прикачен файл 26933
Ето за някои разбирачи,как стоят нещата с поръчки и ...
- - - - - - - - - -
Винаги имам лагери 302 304,също така 305 и 306-уважения към германски и италиански производители.
По-добра плазма от моята няма! Пращам пушачите или на терасата, или под пароуловителя. Филтрите са на сълза. Пробвайте и вие. [emoji4]
Лято иде - използвайте прозорците...(ако имате де:))).
Като поръчам на 220 , тоя клип беше само примерен :) Абе и аз избягвам да пуша в къщи , но идват гости , готвене , перални , канализации ... ще видим.
А относно пускането с дистанционно , някой знае ли дали тия контакти могат да се подкарат с IR на телефона ?
според мене аспирацията на климите е пълен ТЕСТИКУЛ.
В офиса на жената имаме истинска аспирация и върши много добра работа,
интересно ми е за хол аспирация на климатик дали помага.
При мен има отворен(неизползван) комин който дърпа яко ,плюс филтър на Цептер с йонизатор ,плюс
сертифицирана медицинска UV лампа:),плюс редовно проветряване , та не знам ако сменя климатика в хола с такъв с аспирация , дали ще помогне кой знае колко...
Това зимата , лятото - прозореца, от свежия въздух по-добро няма.
Да, на климатик е. Преди да започна да ползвам методиката на Росен, си ми вършеше чудесна работа.
Като има един детайл де - при мен е двупосочна т.е. има и обогатяване с пресен въздух отвън.
Не може да се сравнява с отворен прозорец, но не ти накърнява комфорта - въздуха влиза темпериран през питата и облъчен с УВ. Не е за подценяване и филтрирането на уличния шум. :)
Може ли на лично какъв е?
Саньо е :)