Да "жулите" карти отгоре му :yikes :)) :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от alexx
Машинката нова ли е?
Много е широк за "двойка", по-скоро е "тройка" х2,5мм.Цитат:
Първоначално публикувано от ilia1984
Преглед за печат
Да "жулите" карти отгоре му :yikes :)) :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от alexx
Машинката нова ли е?
Много е широк за "двойка", по-скоро е "тройка" х2,5мм.Цитат:
Първоначално публикувано от ilia1984
и с това прахово боядисване една ръжда след три години на морето или след пет без сол...и ако напича слънце и мостовия кабел е заминал на петата година от ултравиолета...зимния дренаж ще тече (и да са го отвели пак ще тече при активна работа в режим отопление) върху тази козирка без хидроизорация и тя ще се излющи заедно с перваза от мозайка най-накрая
простете за за откровенността...
така като гледам табелата е D28U :))
Много си черноглед climamarket :)-поне за покритието на ламарините-изпипали са го хората ,както трябва.Имам доста по стари машини от това саньо и не са трепнали-да не забравяме за кой пазар е правно. :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от climamarket
абе човек какво саньо - то ще ни надживее - говоря за стойките и кутията на трафа - още сега се виждат на снимката ръждите от шлаката на заварката на стойките - не се научиха на работят с цинк...
Как я видя тази табела на тази малка по размер и резолюция снимка? :yikes А за модела, виж подписа на alexx :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от Alexi
Подкрепям, стойките на моите климатици ръждясаха още на 3-тия месец. Дори на едната се напука заварката (още на монтажа им казах, че това ще се случи) и сега на годишната профилактика ще искам да я заменят, че да не увисне на тръбите :yikesЦитат:
За стойките какво да го говорим-още след първата година и тръгват.Опитах се да ги предпазя,като ги пръсках със спрей при получена язва от ръжда,но можеш ли да спреш гората да се разлиства? :tazЦитат:
Най-добре заварки, болтове, винтове - със силикон.Там където е ръждясало с преобразувател на ръжда, след това спрей боя и най-накрая като изсъхне отгоре със силикон.Тази процедура я направих миналото лято защото стойките на дженерала бяха тръгнали да ръждясват и досега няма ръжда да се е появила.Ако има дупки-може да се запълнят със силикон или поне ръбовете им да се намажат със силикон, защото от тях тръгва ръждата.Цитат:
Първоначално публикувано от diksanal
Намазах дори винтовете които държат капаците на външното тяло на климатика тъй като съм виждал външно тяло без ръжда единствено с ръждиви винтове/болтове.
Подготвих ги да векуват, само не се знае дали и докога ще устискам в този апартамент, че може да ме стегне чепика и да го продам и да купя къща или да се местя в друг град/държава. Знам ли още колко ще устискам на щуротията на ББ:))
То всичко хубаво, ама този мостовак направо ме уби. Не мога да не се съглася с climamarket и ilia1984. И аз имам подобно изпълнение в къщи, наследство от младежкия период на avast3, изпълнен с хъс и всеотдайност и всеки ден се наслаждавам на резултата, който ме кара да се гордея със себе си :))
опитах с предната снимка да дам максимум яснота как е монтиран вие ми скочихте те вижте какво се вижда
http://media.snimka.bg/8776/023807671.jpg?r=0
аз лично не виждам какви кусури търсите, но ми прилича на гроздето и лисицата :))
ето и Осаката как е сложена може и на нея някой кусур да намерите, но по принцип тя ще играе ролята на шейкър докато работи :wink:
http://media.snimka.bg/8776/023807673.jpg?r=0http://media.snimka.bg/8776/023807678.jpg?r=0
ако ще говорим за ей така за идеята
ето матрял
http://media.snimka.bg/8776/023807668.jpg?r=0
Не им обръщай внимание на тия тролове... Супер си е машината! Само боядисания капак малко ме дразни... :taz
Със здраве да си я ползваш! :Drinks:
Сакън, не закачай ОСАКАТА.Това е великата CH....SBP :god.Машината е производство на ГРЕЕ и е проектирана в далечната 2000 година, и така се казва ГРЕЕ 2000 - АС инвертор е, компресора е на САНЬО.Вече 6-7 години у дома бачка една такава 12-ца без какъвто и да било проблем.Преди 10-ина дена я разглобих да и правя пълна профилактика.Много умно е измислена, за 5 минути и 4-5 видии се разпада на съставни части.
Е па що липсва от подписа ти? :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Всички си имаме малки, мръсни тайни. А един си махна Емерсоня... :tazЦитат:
Първоначално публикувано от gnf
Мите, кой боядисан капак те дразни?Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap