Инсталация на климатик - инфо и снимки!
Защо няма подобно тема? Каква тема ще попитат някои? Тема в която визоално (СЪС СНИМКИ) е показано как трябва правилно да е инсталиран климатик! Как да си скрием захранващите кабели! Как да си скрием трабите. Как ще закачим външното тяло през изолацията и т.н. Сигорно някои ще кажат "Те майсторите си знаят, нали за това им се плаща" Да ама не !!! За доста хора ще е много по лесно ако го видят и като трябва да си слагат климатик да кажат на майсторите "Ей така искам да ми скриите кабелите и трабите. Ей така искам да ми сложите външното тяло"!
Нека всички - клиенти, фирми изпълнители ако имат възможност да предоставят снимки с поставени климатици както и самия процес на поставяне като се набляга на "Как трябва да е".
Също така и снимки на неправилно неграмотно поставени климатици!
Мисля че темата ще е полезна на всеки.
П.С.
Нека по възможност не се качват снимки от телефони, снимки с малка резолюция както и размазани снимки. Също така с цел да не се злоупотребява с дадена фирма при неграмотен монтаж, ще е добре да представите и фактура. По този начин може и да се вдигне малко качеството на предлаганите от фирмите услуги. Успех
Ако пропускам нещо моля допълнете!
Re:Инсталация на климатик - инфо и снимки!
Има такава тема и тя съществува повече от две години!
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,33920.0.html
В нея има примери за всичко - и за добре свъпшена работа и за мърлящини...
Не виждам смисъл от нова тема.