Вижте резултатите от анкетата: От коя фирма за монтаж и поддръжка на климатична техника сте най-доволни в Стара Загора

Гласували
43. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Техноклима

    4 9.30%
  • MD-Клима

    5 11.63%
  • БГ Клима

    7 16.28%
  • КО ИН КО-63

    4 9.30%
  • КЛИМА ЕЛЕКТРОНИК

    4 9.30%
  • СЛАВИ-ВЕЛЕВ-33

    1 2.33%
  • ВЕЛТА КЛИМАТ-КАЛЧЕВ И СИЕ

    2 4.65%
  • Софклима БГ ООД

    3 6.98%
  • ПОДЕМ НН 75 ЕООД

    0 0%
  • ЕРОКЛИМА

    0 0%
  • Климакомплект

    13 30.23%
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28

Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    218
    #16

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Разбирам за какво говорите ама нещата стоят по този начин. Работи се с хора върху които въздействие оказват физически и психологически фактори. Говорим и за мотивация, а главната мотивация на трудещите се в съвременния живот това са парите.

    Криза е както казахте, няма пари - няма мотивация или малко пари - малка мотивация.

    От една страна си прав, но от друга точно сега е времето когато фирмите трябва да ни угаждат най-много, за да сме доволни, евентуалнмо да ги потърсим пак или да ги препоръчаме. Големите фирми печелят доста, те могат да си мотивират работниците, но явно не искат, което в крайна сметка им се връща!

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Sep 2009
    Мнения
    9
    #17

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Здравейте,реших да пиша по темата.Аз съм от Асеновград.Преди 2 години монтиран климатик от фирма "Пулсар" останах много доволен.На следващата година монтираха 2ри от същата марка от тази фирма.Страшно разочарование силни вибраций от външоно тяло.3 месеца ходене по мъките и накрая смяна на компресора,но вибрациите си останаха и стигнах до извода че фирма и жена не се избира,каквато ти се падне

  4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Мнения
    44
    #18

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Здравейте! Аз имам монтирани два климатика от фирма МД Клима и работят перфектно за сега. Ама ако взимате климатик за 500 лв. не може да очаквате, че ще върши работа. Fujitsu i Daikin това е истината.

  5. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria
    Мнения
    2,081
    #19

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    макар да съм от бургас...........и аз да се включа.който хвали дадена фирма,трябва да онагледи работата им със снимка,защото за лаик(като мен)всичко може да е перфектно,но за разбиращите да не е така.

  6. Novice
    Тук е от
    May 2012
    Мнения
    1
    #20

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара

    Аз преди няколко дни и си сложих хиперинвертор, консумацията му е 400вата ,което е много икономично. Купих го от Велта Климат в Стара Загора ,много опитни служители имат ,свършиха си работата без грешка. До колкото разбрах са представители на един от най големите вносители на климатици в България и не си слагат надценка а взимат само за монтаж. http://velta-klimat.ovo.bg Питах в сайта им, оказа се ,че трябваше да изчакам ден, два докато доставят климатика тъй като малко хора си взимат хипер инвертори ,защото са скъпи ,но пък машината харчи 400 вата а не 2 киловата и сметката за ток е много по ниска. Аз съм доволен казаха ми кой климатик си заслужава парите, монтираха го бързо, отнасят се добре и си свършиха работата. Освен това на сайта си имат Описание на грешките и проблемите а и ръководство за различните модели климатици ,това е дано информацията да свърши работа на някой ето и мястото им на картата : http://maps.google.bg/maps?hl=bg&bav...ed=0CAYQ_BIwAA

  7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2011
    Мнения
    123
    #21

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Последният пост, според мен е на собственика на фирмата... .
    Що се отнася до мен, имам монтирани два климатика: Фуджицу на МД-клима - монтиран с лека забележка по отвеждането на кондензата от вътрешното тяло (тече не от там, където трябва), иначе климатика от 1 година работи перфектно. Другият ми климатик е конвенционален Нипон от Бг-клима - монтирано добре външно тяло, без забележки, но много шумно вътрешно тяло (шумът е от електрониката). Обадих се за проблема във фирмата, още повече, че климатизатора беше още във гаранция. Отговорът им много ме зарадва и гласеше: Ти за климатик с монтажа за 500лв, какво искаш? Така, че - Бг-клима със сигурност отпада от фирмите, от които бих направил покупка.

  8.  
     
  9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница
    Мнения
    7,804
    #22

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Цитат Първоначално публикувано от dinko69
    Отговорът им много ме зарадва и гласеше: Ти за климатик с монтажа за 500лв, какво искаш?
    А-ъъ-ъ... и ти какво им отговори?

  10. Novice
    Тук е от
    Aug 2012
    Мнения
    3
    #23

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Здравейте! Преместих се да живея в Стара Загора преди година и най- накрая ми се наложи да стигна до трудния избор на климатик и по-скоро на фирма от която да го закупя. Обиколих няколко фирми в града и нещото което много ме подразни беше, че навсякъде искаха да си продадат марката която на тях им е изгодна и продукта който имат в наличност. Аз им казвам, че помещението ми е почти 18 квадрата, а те ме навиваха да си купувам 12-ка защото за 9-ка трябвало да се направи заявка, а пък нямало много голяма разлика. Все пак всички вече сме на ТИ с Интернет и можем да получим нужната информация, отзиви и да сравним, а пък стотина лева на никого не са му излишни. Най-накрая си закупих една Тошиба 10-ка авант от фирма "Ен Поул" ЕООД и честно казано останах много доволен от обслужването. Най-много ми хареса, че като отидох в магазина им първото нещо което ме попитаха беше дали съм се спрял на марка, питаха ме за квадратурата и разположението на хола ми. Както каза съпругата ми -просто нямаше празни приказки. На следващия ден дойдоха момчетата от фирмата и за има няма 40 минути климатикът вече работеше. Много коректна фирма! Препоръчвам ви я

  11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    3,319
    #24

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Jumnaji, то хубаво си доволен от фирмата, ама за 40 минутен монтаж не бях чувал. Не пишеш тая 10-ка Авант само за охлаждане или и за отопление ще я ползваш, щото ако е за двете :rolleyes:

  12. Novice
    Тук е от
    Aug 2012
    Мнения
    3
    #25

    Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Може малко да съм се поизхвърлил във времевия диапазон, но наистина останах доволен от начина на работа. А до колкото се отнася за авант-а - просто си го бях харесал отпреди и наистина настоявах да е Тошиба следващият климатик който слагам. Бях се поразчел преди да направя избара си, че най-накрая днес се реших да напиша и аз нещо. Аванта ще го използвам и за охлаждане и за отопление, но имам и газова инсталация, но въпреки това отново подчертавам че ми допадна това че каквото си поисках това си получих а не се наложи да слушам дрънканици за мидейки, фуджитсота и прочие.

  13. Novice
    Тук е от
    Aug 2013
    Мнения
    1
    #26

    Отговор: Re:Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Ако искате да си рекламирате фирмата, има си други начини за това. Прочетете правилата на форума!
    При следващо такова нарушение, ще бъдете санкционирани.

  14.  
     
  15. Novice
    Тук е от
    Mar 2015
    Мнения
    5
    #27

    Отговор: Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Здравейте, Дали е актуална информацията за фирмите за монтаж в Стара Загора?

  16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Мнения
    24
    #28

    Отговор: Най-качествена фирма за климатици в Стара Загора

    Аз съм от Стара Загора. От време на време преравям форума защото ми предстои закупуване на нови климатици. Опит имам от преди 10-на години , 2 климатика Дайкин от Климакомплект. Монтажа е ОК, откакто са купени не съм доливал фреон / ако това е има значение/.

    Като цяло няма обективен начин като клиенти да сме сигурни дали фирмата е коректна. В крайна сметка /според мен / най-важното е монтажа, на второ място е поддръжката. Ако майсторите са отдавна в фирмата би трябвало да са читави. Друг е въпроса че у нас в БГ-то няма култура на работа. Рядко се спазват препоръките и правилата на производителите и често работата се свършва както е удобно на фирмите и майсторите, а не както е правилно. Затова си мисля че е важно да знаем какво точно искаме и то да се уточни и документира още при сделката. Качеството на работа ще си проличи едва след края на монтажа и тогава е голяма клизма да се преправят нещата. Аз лично съм подозрителен към майстори и фирми които веднага отговарят "няма проблем" или "лесна работа" , в повечето случаи целта им е да вземат парите , а после каквото стане.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Най-качествена фирма за климатици в Пловдив
    От ilia1984 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 91
    Последно: 22-01-22, 16:56
  2. Отговори: 0
    Последно: 23-10-11, 20:27
  3. Газкомфорт - офис Стара Загора
    От Ivan19 във форум Бял списък
    Отговори: 0
    Последно: 03-06-10, 12:07
  4. Денси - Стара Загора
    От Sletu във форум Черен списък
    Отговори: 0
    Последно: 06-12-07, 22:15
  5. Доставка на цветя в Стара Загора
    От De4ev във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 06-03-07, 09:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе