Ти тези инструменти за да монтираш твоя климатик ли ги взимаш?
Преглед за печат
Ти тези инструменти за да монтираш твоя климатик ли ги взимаш?
да
Сериозно ли бе колега?Ай сиктир ти ма уби. :yahoo:
Човека е на принципа на поговорката (като знам какъв съм инженер как да ида на доктор)
за помпата някой съвет може ли да даде ?
Каквато и помпа да вземеш щом е за битов климатик ще ти свърши работа.
едностапална става ли , че после няма кво да я правя? :Drinks:
За динамомертичния ключ..........., че " куй туй нещу", не съм виждал нито пък съм чувал нчкой да работи с подобен ключ, при монтаж на климатици.Въпрос на усет е,и някои трикове които няма да те подведат.
я ги сподели със нас , че да икономисаме някой лев...Цитат:
Първоначално публикувано от ya
Става да.Цитат:
Първоначално публикувано от aimilios
ок, до какви показатели да го обезвъздоша или да засека 15мин. 10 почивка и после 15 мин. като следя да не се мести стрелката?
То и на усет може, но когато работиш за себе си и носиш кръста на гаранцията като ти се случи да заредиш една голяма машина с 2-3 кила фреон ще си на загуба от монтажа. Така че аз не признавам големи разбирачи дето с една отверка и два ключа били спецове и не са им нужни други инструменти.
Инструмента е към 250лв. без фреон, кантар и заваръчни инструменти.
Каква е идеята на гимнастиката?
250лв е само едната ми бургия за голямата машина.
идеята е да се обезвъздошат по качествен начин.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321725600[/time]_________________________________________________
ехе каква е тая бургия , златна ти ме караш да си мисля , че 'машината ' е 20 000 лв.Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321725698[/time]_________________________________________________
фреон , кантар , заварки няма да има.. конуси и вакумиране само.Цитат:
Първоначално публикувано от vankoto