Вярно ли е твърдението ?!
Привет, предстои ми монтай на климатик в спалня, и тъй като не съм много наясно и чета различни мнения ,Ви питам- вярно ли е твърдението , че климатик не се монтира над самото легло , а някъде в страни, защото струята много пречила да се спи и можеш да настинеш ?! питам защото , моята спалня не е от наи-големите и както и да го въртя ще трябва да е или над спалнята или срещу спалнята, кои вариант е по-добър и верни ли са твърденията? мерси...
Re:Вярно ли е твърдението ?!
По принцип, не е добре, въздушната струя, независимо на кой режим работи машината, да те обдухва пряко.
значи все пак трябва да се монтира колкото се може по- настрани .
В малка спалня, единствената възможност климатика да не духа в теб е монтаж точно над леглото. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
В малка спалня, единствената възможност климатика да не духа в теб е монтаж точно над леглото. :)
+1, Абсолютно! Въздуха минава над теб и отива към другия край на стаята.
ами аз, точно това имах впредвид ,дали да го монтирам точно над леглото , или колкото се може в страни?
При мен лично са ми точно над леглата и спя и лятото с климатик без проблеми, както и на много клиенти. Aleksandars е прав, но той говори за големи помещения. За малките няма алтернатива или е над теб или срещу теб.