монтаж на климатик от Зора
Здравейте,предстоеше ми покупка на климатик и много ми се искаше да сложа нещо Японско втора ръка, но понеже съм под наем и климата ще е от хазаина,той си реши да е нов,па макар и евтин боклук.Та купихме го въпросния Финлукс от Зора с безплатен монтаж и ни дадоха ваучер за безплатен монтаж и едно листче с координати на фирмата за монтаж.В Пловдив сме.Та въпросната фирма е с адрес бул.Македония 65 само че не й пише името на листчето, а по дадените телефони, единия телефон излезе на фирма Де-Де само че тя е с друг адрес, а и за нея не открих нищо.Някой запознат ли е с тази фирма,в която изпращат от Зора????
Отговор: монтаж на климатик от Зора
Щом е безплатен монтажа,той е стандартния-т.е силно орязан откъм услуги.Гледай да вакуумират климатика като го монтират.
Аз за фирмата нищо не мога да ти кажа,но или се обади в "Зора" ,или иди до някой от техните магазини и си поискай пълното инфо за монтажната фирма.
Направи ми впечатление че монтажа в разценките на фирмата е 150 лв а на касовата бележка от зора пише монтаж 130 лв.Дали е възможно да поискат допълнителна сума при положение че монтажа е безплатен.
Възможно е да поискат,ако искаш примерно вкопаване на тръбния път или пък той е по-дълъг от 3 метра.
antonovclima - сайт за климатици и климатична техника в общи линии това е стандартен монтаж,а по-долу са екстрите,за които се доплаща.
Линкът не е с рекламна цел,а за ориентировъчно инфо!!!
М дa,фирмaтa зa монтaж се кaзвa Де-Де.Никaкво инфо зa нея нямa.Мъглa.
Термо клима – никога повече! Прочети това и си поговори с тях за цената на монтажа,ако трябва и в магазина се обади.
Нищо че е безплатен монтажа, като дойдат момчетата, още в началото им дай по 10-15-20 лв, и им кажи че искаш да се постараят.
Като размислих, даването на пари не е добра идея. Най вероятно няма да приемат сумата, ще се обидят че ги подкупваш и подценяваш и може нарочно да направят кофти монтаж. Остава да разчиташ на късмета си.
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivostoqnov77
Като размислих, даването на пари не е добра идея. Най вероятно няма да приемат сумата, ще се обидят че ги подкупваш и подценяваш и може нарочно да направят кофти монтаж. Остава да разчиташ на късмета си.
Като идея не е добра, защото бърка в джоба. Но е добре като решение.
Дa бе,може и aгне дa изпекa и по еднa ризa дa купя....Отплеснaхте се от темaтa,питaх дaли някой е зaпознaт с дейностa нa съответнaтa фирмa.Очaквaм дa бъдaт коректни и дa си свършaт рaботaтa кaкто трябвa.Но зa мърлящинa и селски стойки си имa нaчини зa спрaвяне които зaсегa нямa дa коментирaм.Aко нямa кaкво дa кaжете не дрънкaйте щуротии
И да я свършат добре все тая с този климатик нисък клас не очаквай чудеса.
Темата отиде в посока различна от предвидената.
koceto123 , фирмата която си избрал не се слави с добро име и недей да имаш очаквания, както от нея, така и от "климатизатора" с който ще се обзаведеш.
И за в бъдеще не оспорвай мнения на моделатор - чл. 12. Оспорването на действията на администратори и модератори е забранено. Теми и коментари с подобно съдържание ще бъдат отстранявани от форума, а нарушителите ще бъдат наказвани.
Темата се заключва!