Отговор: Монтаж на подов Дайкин без вакуумиране!
Най-важната снимка си пропуснал,на тавата отдолу и отзад.
Цитат:
Първоначално публикувано от
necata2
Най-важната снимка си пропуснал,на тавата отдолу и отзад.
Отдолу няма тава-свободно стоящ е ,а снимките са от жената,че аз съм на работа.
Като мога ще снимам и ще кача.
3 Прикачен файл(ове)
Цитат:
nqkoi
Отдолу няма тава-свободно стоящ е ,а снимките са от жената,че аз съм на работа.
Като мога ще снимам и ще кача.
Ето и снимки отдолу и отзад. Топлообменника е свободностоящ, двоен и забелязах,че конденза се стича м/у тях. Външното тяло е огромно и топлообменника е по цялата му переферия-и той е огромен.
2м тръбен път ,дано да дефроства тихо :)
Цитат:
Alexi
2м тръбен път ,дано да дефроства тихо :)
Ми не е 2,а е 3, но от снимката не можеш да разбереш. Лично аз си го измерих и държах да е 3 метра,но живот и здраве ще споделя как е с дефростите.Надявам се да няма много и уж на тоя модел не са софтуерни по час-така ме увериха от Атарото.....
майсторе там не е ли в нещо като кутия, на снимките нещо много затворено ми се види..
А... акаво става при 2 метра тръбен път :scared: аз на мидейката съм с точно толкова, ама аз тръбите не ги пипах :scared: както го взех така го сложих
Цитат:
Trayan Savov
майсторе там не е ли в нещо като кутия, на снимките нещо много затворено ми се види..
А... акаво става при 2 метра тръбен път :scared: аз на мидейката съм с точно толкова, ама аз тръбите не ги пипах :scared: както го взех така го сложих
Ми не е в кутийка :)) Просто е на тераса,под прозорец.
От Daikin дават мин.тръбен път от 1.5м., така,че не се кахърете за тръбния път.
Извинявай, аз ли не съм разбрал нещо... Писа в началото, че си го взел от Вулкан, а с Атаро коментираш дефростите, или двоен дикиш ? :)
Моля да споделиш чувства ли се някакъв дискомфорт от течение ако се заседяваш пред компа при работещ климатик? Щото гледам близичко са.
Вулкан е дилър и работи с Атаро-поне за Дайкин. Преди да го закупя звънях в Атаро и на дълго и широко разпитвах с лист пълен с въпроси( Тая в Атаро ме намрази сигурно :)) ). Не,до компа няма течение,но пред него в близост има,та дори и в края на стаята понеже е 5м.дълга,но то е моментно и зависи от настройките за посоката на обдухване. Лично аз съм доволе. Комфорта е уникален от подовото тяло.
Вътрешното тяло не е ли високо монтирано. При мен настоявах да е с около 6-7 см. по-ниско. Вярно, че и отводняването се заложи още преди полагане на мазилките...
Цитат:
stefan_nankov
Вътрешното тяло не е ли високо монтирано. При мен настоявах да е с около 6-7 см. по-ниско. Вярно, че и отводняването се заложи още преди полагане на мазилките...
Високо е ,да, но ще го свалям по-долу.
Бях се подвел,но ще го коригирам тоя "недостатък".