Помощ при избор на климатик и монтажна фирма
Здравейте колеги,
Опитах се да намеря тук някоя препоръчана фирма за монтаж на климатици, но не успях.
Накратко - в апартамента, който закупих има инсталиран климатик, но вътрешното тяло трябва да се премести с 10см надолу заради поставянето на окачен таван от гипсокартон. Бих искал някой да го погледне на място и да каже дали климатика може да кара още или трябва да се смени - т.е. или да направи профилактика на климатика или да препоръча нов модел и да го инсталира. Помещението е хол с трапезария и кухня - 32 кв.м.
Та молбата ми е да ме насочите към коректна фирма за монтаж и профилактика на климатици в София, която знам че няма да каже от вратата изхвърляй климатика и купи от нас 2 нови.
Благодаря!
Отговор: Помощ при избор на климатик и монтажна фирма
Цитат:
Първоначално публикувано от
dictator
Здравейте колеги,
Опитах се да намеря тук някоя препоръчана фирма за монтаж на климатици, но не успях.
Накратко - в апартамента, който закупих има инсталиран климатик, но вътрешното тяло трябва да се премести с 10см надолу заради поставянето на окачен таван от гипсокартон. Бих искал някой да го погледне на място и да каже дали климатика може да кара още или трябва да се смени - т.е. или да направи профилактика на климатика или да препоръча нов модел и да го инсталира. Помещението е хол с трапезария и кухня - 32 кв.м.
Та молбата ми е да ме насочите към коректна фирма за монтаж и профилактика на климатици в София, която знам че няма да каже от вратата изхвърляй климатика и купи от нас 2 нови.
Благодаря!
Има тема Избор на климатик 2018
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
dictator
Здравейте колеги,
Благодаря!
И какъв е проблема?
Климата или работи,или е мъртвец,щом бачка само профилактика може.
Тези майстори нямат ли мозъци?
Прави се ниша като се окрайчва тавана на разстояние от климатика.
Всеки дефект става ефект и спестяваш мангизи за местене с нестандартно решение.
Темата се заключва. Преместете питането си в правилната тема. Viking72, като не можеш да дадеш адекватен съвет, по-добре не пиши.