Към кого да се обърнем за оглед, съвет и монтаж?
Предлагам тази тема, с уговорката да се направи списък на участници във форума притежаващи сертификат за работа с флуорсъдържащи парникови газове и да се "заключи".
Много често се задава въпрос-препоръчайте ми фирма в град Х.
Идеята е да има просто списък с потребителско име и населено място на съответните специалисти и всеки желаещ да се свързва на лично за съвет, оглед или монтаж.
Разбира се без никакви задължения от двете страни и единствено ако съответните участници във форума също желаят да бъдат в подобен списък.
По този начин форума ще бъде още по-полезен с информация и ще се намали значително извършването на некачествени монтажи.
Оставям на модераторите да преценят дали това е възможно и да актуализират списъка.
Прилагам списък с областните градове в България. Остава само да се попълнят потребителските имена.
Благоевград Бургас Варна - ivan74 Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали
Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен - VeleV.Klima Пловдив - necata2 , Aleksandars
Разград Русе Силистра Сливен Смолян София - Mega Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол
Отговор: Към кого да се обърнем за оглед, съвет и монтаж?
Предлагам да не ограничаваме списъка само със специалисти извършващи монтаж, но да сложим и такива които се занимават с извънгаранционен ремонт.
Попълних няколко имена, но ни трябват още много градове...
Давайте предложения или модераторите познаващи тези хора да редактират ако някой не е съгласен или съответния човек не се занимава професионално.
Надявам се да стане един пълноценен списък, които да улесни много хора:Drinks:
Аз влязох. Но не съм в България. Турция - Измир
: Lol: :)
Няма лошо, някой може и до Измир да допре за услуга.:Drinks:
Здравейте,
Има ли някой, който разбира, може и иска да конфигурира правилно ТП с модул за управление Dixell IC100CX. Обектът е в София