Фирма за продажба и качествен монтаж на климатик - София
  Здравейте! Моля, да ми препоръчате фирма за продажба и качествен монтаж на климатик в София. Желая да закупя 2 климатика като съм се насочил към Mitsubishi Heavy Industry и Fuji Electric. За Вимакс прочетох какво ли не вече, та ще съм благодарен на всякакви мнения и препоръки. Благодаря ви!
     Отговор: Фирма за продажба и качествен монтаж на климатик - София
  Condex за Mtsubishi heavy
Tempex за Fuji electric
Bulclima за Genereal fujitsu (същото като фуджи електрик трябва да е с друга табелка)
Това са официалните вносители. Няма да има прехвърляне на топката защото и климатика и монтажа си е от тях.
  Пичове, 

Някой има ли впечатления от следните магазини в София:
topair.bg - нямат клиентско обслужване, управителят пише мейли
nicemag.bg
megaelectronics - 6-8 седмици за изпълнение... 

Тези дават най-добрите цени, не знам за обслужването как е.

Насочил съм се към Дайкин FTXM20,25A
  За качествено обслужване в София - https://powerclima.com/
  @daiymyo, проблемът при някои от тези фирми (да не пиша при всички) е, че не разполагат с кадърен персонал и в силните сезони събират куцо и сакато да монтира. Безумие е да поръчаш висок клас машина от тях. Аз лично се опарих веднъж. Жокерът е "6-8 седмици за изпълнение". Ама е безплатно! :))
  При powerclima-та излиза с 1000+ кинта отгоре за двата климатика. Сигурно са майкълджексъните на климатиците, но трябва да се търсят други варианти.
  Дали са майкълджексъните на климатиците не мога да кажа, но всеки в този форум който познава MEGA(собственика) може да свидетелства колко внимателен,отзивчив и коректен професионалист е(във форума има и снимки на техни монтажи може да потърсите ако ви се занимава). Относно фирмите, които вие изброихте, обърнете внимание какво казва ДОДО, човека явно е патил и може да ви спести ходенето по мъките.В крайна сметка "Секи сам си преценя". Личното ми мнение е , че точно при отоплителните и климатични  инсталации компромис с монтажа не бива да се прави, особено ако се слага класна машина.Пожелавам ви успех и късмет, дано реализирате идеята си.