-
Инструменти
-
Re:Инструменти
Според мен цялата работа трябва да се преструктурира. Дават се веригите за "Домашния майстор" (от типа на Бриколаж) и тогава фирмите за инструменти, които те представят. Така ако търся винтоверт на blackanddecker ще го намеря примерно в Бриколаж.
И да не забравя - за членовете на кръжока "Пречат ми ръцете" трябва да има и адреси на аптеки. :))
-
Re:Инструменти
-
Отговор: Инструменти
Този комплект заслужава ли си, като цена/качество?
-
За домашно ползване си заслужава.
-
Тъй де, за домашно ползване :)
-
-
Здравейте, в момента лидъл предлагат мултифункционална стълба за 150лв до 150кг.А аз съм в този диапазон, та питането ми е дали марката им е качествена, да не е като турските при първото качване и се сгъва на осем.
-
Тясна е.Вземи си КРАУЗЕ за 188 лева ,поне знаеш, че ще те изкара до живот - ПРОФЕСИОНАЛНО АЛУМИНИЕВО СКЕЛЕ KRAUSE 2 Х 6 .
-
Благодаря за предложението , ще се възползвам от него :)
-
Мъжа ми винаги си купува техниката от voinishki.com и е много доволен. Само веднъж се забавиха при доставката, но са много качествени. :thumbsup:
-
-
Ако ви трябва къртач за нещо по-голямо, като например да изкъртите фундамента на старата ограда, който е с обем например един-два кубика стар бетон, то Райдер имат нещо много подходящо
ЦЕНА 170-190 лв
Къртач RAIDER RDP-DH03
Мощност: 1500 W
Тип на захвата: SDS-max
Енергия на удара: 18 J
и т.н.
Пробвал съм го и го препоръчвам.
Трябваше да изкъртя вертикален бетон, който ако го бях къртил с мощничък перфоратор Бош с малкия SDS-захват на шилото, то щеше да ми отнеме поне два дни. (а и перфоратора вероятно щеше да прегрява, да се счупи или поне много да му се износи главата)
С посочения къртач на Райдер, всичко стана за малко повече от половин час. При това, голяма част от бетона беше над главата ми и трябваше да държа къртача високо и насочен нагоре.
Марковите аналози на тоя къртач започват от 1000 лв !
НО да предупредя, че става въпрос за нискокачествената марка Райдер - два от винтовете на главата изпуснаха и ги търсих в отпадъците. И впоследствие се оказаха с фабрично дефектна резба.
Причините да съм доволен са две:
1. Ниската цена. При такава цена, ако се случат две-три неща за които да го ползвам, то значи се е изплатил. Дотук ми е спестил два дена къртене с малък перфоратор. А такива два дена са си пари доста повече от 190лв, но по-лошото е, че е и много прах - едно е да дишаш прах два дни, друго е да е само 30 минути.
2. Съвсем успешно си свърших работата и то неочаквано лесно и бързо - удара на този къртач е много мощен (много мощен за цената си - 18J) и няма нищо общо и с най-мощните перфораторчета които по правило са с удар до 4J.