Винтоверт Raider PRO RDP-CDL01
Здравейте.Дълго се чудех какъв акумулаторен винтоверт да си взема и накрая реших, че ще е Rider RDP-CDL01.Вчера го купих, но ме притеснява това, че след като зареждах батерията в продължение на 12-13 часа тя падна до 0 след само 20 минути работа и то на празен ход.Колкото и да не е достигнала пълния си капацитет, все си мисля, че не е нормално да пада толкова бързо.Това нормално ли е?
Отговор: Винтоверт Raider PRO RDP-CDL01
Това постоянна работа за 20 минути ли е, сиреч 20 минути пакета върти двигателя.Трябват някалко пълни цикъла разряд - заряд, за да заработят пакетите като хората.Иначе не е нормално, но за тази марка е нормално всичко.Вероятно гаранцията ти не покрива пакета.
Там е работата, че не е и 20 мин. постоянна работа.
Не е нормално в общи линии за нов пакет, независимо, че е само на първи заряд.Натовари го в нормален режим на завиване, развиване или пробиване и така няколко цикъла и тогава пак дай отзиви, колко видии да речем си завил с един заряд.По принцип само с такъв тест - работа на двигателя без натоварване не може да се каже дали пакета е нормален или повреден.
Цитат:
Първоначално публикувано от
edi1
.Натовари го в нормален режим на завиване, развиване или пробиване и така няколко цикъла и тогава пак дай отзиви, колко видии да речем си завил с един заряд.По принцип само с такъв тест - работа на двигателя без натоварване не може да се каже дали пакета е нормален или повреден.
ОК.Благодаря за съвета.
Аз взех е тоя от ЛИДЛ за 80 кинти: https://www.youtube.com/watch?v=TdPN7bTDm9A
Добра изработка, батерията държи.