-
Грешка Е3
Здравейте! Днес реших да пусна миялната с препарат за почистване на съдомиялни. След което излязох. И като се върнах, време достатъчно, за да е приключила програмата, на дисплея беше изписано Е3 и миялната беше спряла. На дъното имаше малко пяна. Пуснах я отново на изплакване. Все още плакне, незнам как ще завърши този цикъл. Какво е това Е3?
-
Re:Грешка Е3
Няма да е зле да добавиш и малко информация относно миялната. Така няма кой да ти каже какво означава грешка на неизвестно устройство.
-
А да, извинявам се за пропуска. CROWN, но модела точно не мога да цитирам. За вграждане, 45 см. И да допълня че след цикъл изплакване, не даде такава грешка.
-
Вероятно спиране на тока или токов удар.
-
За сега не се е повтаряла тази грешка, мие нормално, дано да е токов удар. Между другото като я заредя на отложен старт и има токов удар изключва и въобще не тръгва. А в случая сина ми каза че се е чул звуков сигнал за край на програмата. Според мен ако е имало токов удар въобще нямаше да завърши цикъла....след всичките ми наблюдения. Може и да не съм права. Възможно ли е да да отбележи като грешка, че не бях затворила капачето за препарата при стартиране?
-
Ако има датчик на чекмеджето и го оставиш отворено ,може да го отбележи като грешка при стартиране.