Стар телевизор-Къде да го /про-/ или /пре-/ дам
Здравейте!
Имам два CRT-ТВ , които са стари и неизползваеми. Преди време имаше акции в ТМ, ТП и Зора и срещу даване на стар ТВ получаваше някаква отстъпка при кухпуването на нов. Колкото и да е синволична- отстъпката си е отстъпка.
Някой знаели дали сега има такива акции? А ако "НЕ" къде мога да ги предам тези устройства изживяли времето си?
Очаквам Вашето компетентно становище!
поздрави!:ole
Отговор: Стар телевизор-Къде да го /про-/ или /пре-/ дам
Виж в продавалника - изкупуват стара електроника. А такива "промоции" в технотата пак ще има.
Преди 2 дена занесох в технополис един стар телевизор и ми казаха да го оставя зад магазина на рампата,доколкото знам е незаконо да се слагат до контейнерите за смет.
остави някой манго да се погрижи за незаконноста. гарантирам ти, че до 10 минути няма да има закононарушение :))
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
остави някой манго да се погрижи за незаконноста. гарантирам ти, че до 10 минути няма да има закононарушение :))
Напротив, от екологична гледна точка - става още по-голямо...
Циганина чупи корпуса за да получи достъп до електронната пушка на кинескопа, отчупва я заради метала. После отчупва ТХО от шасито и си заминава. а след него остават пръснати натрошени пластмаси и стъкла...