Whirlpool AMB 968 - въпроси
Whirlpool AMB 968-12000BTU
Help Никаде няма мнение за този климатик и немога да разбера защо.Има някаква функция 6-то чувство която не знам каква е има си и 6 години гаранция,цената му е 700 лв. което нее много ама нее и малко
Някой може ли да каже нещо за него, ще съм му много благодарен
А пак ако някой е толкова добар да ми каже откаде да видя инструкций за употреба на bg незнам как трябва да му се отблагодарявам :default
Re: помогнете Whirlpool AMB 968-12000BTU
Евтин китайски климатик с лоши характеристики, не е подходящ за основно отопление. Дано да не си го купил с такава цел...
http://www.kumparaturi.ro/aparate_de..._amb_968--3610
Инструкция на БГ са длъжни да ти дадат, при покупката в магазина.
Отивай в магазин "Зора" да ти дадат инструкцията, по закон са длъжни да я сложат в комплекта, защото глобите са голями , ако нямат, лошо им се пише. "Защита на потребителите" много обичат да глобяват за такива работи.
За тези пари е трябвало да грабнеш една Мидейка
Ами рекламата с "брадатия козел" дава ефект и цели 6 години гаранция има защо да се подлъже човека.
e Whirlpool ne e li po dobra marka ot midea?
porincip sam go zel za ohlajdane nai ve4e otoplenie mnogo malko
Цитат:
Първоначално публикувано от asenrashkov
e Whirlpool ne e li po dobra marka ot midea?
porincip sam go zel za ohlajdane nai ve4e otoplenie mnogo malko
Как да ти кажа....Уърпул е хубава марка за други работи, но не могат да правят климатици, поне засега.
Добре е, че не си го взел за отопление, защото сигурно щеше да се разочароваш много през зимата.
Щом си го взел за охлаждане, сигурно ще върши работа, макар че не е от най-тихите климатици.
Мидея се оказва един от малкото евтини климатици, които стават и за отопление, пък и не показват дефекти, здрави са.
караш ме да се чувствам прецакам маи
Прецакани сме яко. Освен това 6 години гаранция ама друг път:
http://www.infobg.org/component/opti...id,1/catid,13/
Цитат:
Как да ти кажа....Уърпул е хубава марка за други работи, но не могат да правят климатици, поне засега.
Добре е, че не си го взел за отопление, защото сигурно щеше да се разочароваш много през зимата.
Щом си го взел за охлаждане, сигурно ще върши работа, макар че не е от най-тихите климатици.
Мидея се оказва един от малкото евтини климатици, които стават и за отопление, пък и не показват дефекти, здрави са.
Досега всички уърпули,които съм виждал в Б-я са били производство на Електра