По-добре Finlux, отколкото Hitachi:Finlux 39FLHYR274SOC
Преглед за печат
По-добре Finlux, отколкото Hitachi:Finlux 39FLHYR274SOC
Няма да има проблем със субтитрите, ама не е там работата.
Hitachi влизат на гръцкият пазар
Οι τηλεοράσεις της Hitachi έρχονται στην ελληνική αγορά
https://zora.bg/hitachi/55hgw69-4k-smart/31209 взех този телевизор,като бях си определил бюджет до 1000лв,след оглед се спрях на Зора там бяха най евтините.Не бях чел нищо за телевизори,какво да гледам при покупка.Обикалям и ги гледам отдалеч,бях тръгнал с идеята,че по голям от 43 инча не ми трябва,но приятел по телефона ми каза да търся голям.В последствие дойде в магазина,когато плащах.Не беше много съгласен със избора ми.На другия ден му се обадих да дойде,беше взел външен хард диск 320 гигабайта,и от всичко дето беше качил да го пробва как се справя.Остана учуден,че прочете всички филми със субтитрите.Като цяло го търсих само по излъчваната картина във магазина.За тези пари съм много доволен,дори на следващия ден разбрах,че бил Умен и Висока резолюция.Купувах реално голям екран и толкова,само не разбрах каква му е матрицата(производител),но и Бау Бау да е,добър е за парите си.Ако някой може да даде по точно инфо,благодаря.Тази седмица мисля да взема по малкия му братовчед https://zora.bg/finlux/fu4060-4k-ultra-hd-smart/31635
Vestel, Turkiye. Комшитата ги правят, дано се представи добре във времето.
Сложи му един 3 TB диск да видим дали изобщо ще го разпознае. Информацията която я има на сайта на Зора, повече няма да намериш. Тия са много пестеливи на информация за всичките си над 40 марки ,с които оперират. Първите впечатления са подвеждащи. По-важни са впечатленията на втората, третата година от експлоатацията.
Да си беше взел това NEO. NEO LED-55900 UHD SMART WIFI - Технoмаркет - онлайн магазин Така като гледам са като две капки вода с твоето Hitachi.
Ами нямаше такъв като се оглеждах,иначе бих си взел,не робувам на марки.Ами след две години с ще съм с 5К,ако се скапе след гаранцията.Ще дам пак 1200лв матрицата ще е по нов модел,а и по ще бива.НЕ съм питал за мнения,споделям.
Да ти е честит колега! Но някак си за тези пари - можеше да се вземе нещо качествено FHD.
Поздрави!
То хубаво..ама това UHD Hitachi не поддържа кодек HEVC H.265
Видео - AVI , MPG/MPE/MPEG, VOB, DAT, MKV, MP4, ASF/WMV, FLV, 3GP
Снимки - JPG, JPEG, BMP, PNG
Звук - WMA, MP3, WAV
Hitachi 55HGW69 TV LED 55" UltraHD S2 SMART WiFi Bluetooth HITACHI
http://hitachi-tv.pl/pl/p/file/6850b...HI-55HGW69.pdf
Бе да си изкара гаранцията (и ако има как да си я удължи човека) ще добре - за толкова пари 4К 55" няма по-хубав .
Няма какво да му давате акъл "що не взе тоя, що не взе оня" - вече е харесан е купен;):Drinks:
п.п. Иначе за 1200лв преди седмица и нещо на приятел взехме 50DS630 с 5 год. гаранция и си е идеален тв за такава сума .
Абе хора,не всички правят тестове,като си купуват телевизори.Ако някой го интересува,да пише какво да пробвам(ако имам възможност),ще пиша резултат.Имам си едно китайче за 60лв,гледам от него филми(Коди).Пак да го напиша,след две години ще си го взема и със този кодек 265,а може и със кодек 300 или 333.Наздраве на всички.