Отговор: Телевизори DSM, NEO?
точно този модел на НЕО не съм го виждал, но съм виждал при познати няколко други модела и мога да ги охарактеризирам само с 1 дума: БОКЛУК
макар че по-коректно е определението да е от 2 думи: ФЕНОМЕНАЛЕН БОКЛУК :)
аргументация - на едното място хората са на цифровата телевизия на м-сат варна, която се води една от тези с най-качествен образ, на всеки канал, всяка програма, било то студийна или филм, образът е осеян със снежинки, трепти и няма нищо общо и с най-разтегленото понятие за "хубав образ"
на едно друго място не съм питал на кой оператор са, но положението беше аналогично - пълна трагедия, при това говорим за 32", където разликата с конвенционалния 21" кинескоп е пренебрежима, че да обвини човек увеличената площ на образа
Вземи NEO TF-32900FHD
Другият няма цифров тунер.
FearMe
Вероятно си го гледал на аналогов сигнал-
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Вземи NEO TF-32900FHD
Другият няма цифров тунер.
Тунера е задължителен, но доколкото видях и DSM-то има такъв.. или не ми върши работа?
- Цифров тунер DVB-C/T (MPEG4)
Мдаа - грешката е моя. Бъркам го по спомени с друг модел на DSM, който се предлага в Метро и Зора. Имаше само цифров тунер: DVB-T
ТВ LED LCD DSM LED 2201FHD - Търговска верига "Зора"
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
на едното място хората са на цифровата телевизия на м-сат варна, която се води една от тези с най-качествен образ, на всеки канал, всяка програма, било то студийна или филм, образът е осеян със снежинки, трепти и няма нищо общо и с най-разтегленото понятие за "хубав образ"
Това в червеното няма как да е вярно. Снежинки и цифрова телевизия - тц. А иначе много NEO-та съм гледал, идеална им е картината за цената им.