От първия пост в темата. :)Цитат:
От менюто на плеара се избира опцията Cyrillic(уиндоус) и субтитрите се оправят.
Преглед за печат
От първия пост в темата. :)Цитат:
От менюто на плеара се избира опцията Cyrillic(уиндоус) и субтитрите се оправят.
Ти видя ли кое по ред тиксо сряза продавача :))
Отварят ги или в магазина или в сервиза за да им налеят фирмуера.
BLAUPUNKT TV-B47F333
Здравейте, мен също ме интересува този телевизор.В момента е на промоция 899лв.
BLAUPUNKT TV-B47F333 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Информацията в магазина е оскъдна,няма инфо-колко херца е,смарт ли е и т.н.Затова ако може някой,който си го е купил вече,да сподели как се държи тв-то и изобщо всякаква информация,която би ми помогнала,а и не само на мен, при избора.
Аз го имам от една седмица.Какво да кажа не е смарт 100 херца е абе за тези пари 47инча 3д ....каквато цената такова и качеството.Става....
Здравейте,
четох доста коментари и така и не разбрах как да оправя субтитрите на този телевизор BLAUPUNKT TV-BM32N48 LCD :: LCD телевизори :: LCD телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria не разбирам това с промяната на титрите на Cyrilic, някой ако може да даде по детайлно разяснение или снимки.
Здравейте, преди време спечелих: BLAUPUNKT TV-BB32M124 LED. Кой firmware да сваля за да го ъпдейтна, нищо не намирам в гоогле. Има ли изобщо по-нов firmware. Благодаря предварително.
Не виждам за твоят модел - явно няма
RMA Request
Ето ви една реална оценка:
Имам BW26V56BBKUE557 от 03.2013 (година и нещо) закупен Carefoor
Телевизора работи по 12ч всеки ден.
Единствените проблеми, който съм имал са:
* в различни периоди: месец, 2 седмици; 3 месеца - просто решава и си загубва каналите. в списъка стоят, когато ги избираш пише "няма сигнал" това на dvb-c; в другата стая имам приемник coship там каналите си стоят от година. Проверявам през менюто, каналите са настроени на същата честота на която е канала и тн ... След преизбиране на каналите на ново, всичко е наред и си работи до следващият път, които е незнайно кога.
* друго което съм забелязал е че понякога, когато е изк(standbye) включвам го от дистанционното и светва дисплеят, изгасва се като принудително, просто от веднъж, включва се отново и заработва без проблеми - предполагам софтуерен бъг.
* Големината на субтитрите, което зависи и от резолюцията на видео файла. Когато е по-голяма тв-то смалява субтитрите, когато е по- малка са нормални.
- предполагам, че си губи каналите от прекалено силен сигнал на кабелната, сложих си усилвател и държах сигнала на 70-71 въпреки, че знам че трябва да е около 65dbm. От форума за електроника знам, че тунерите имат някакви кондензатори, който като се скапят стават разни такива проблеми, може да се претоварва .. сега свалих сигнала и наблюдавам.
* Оценката ми е че е отличен за цената си. Бих си купил и втори от същата марка.
* Картина и звук са добри(само първите 10сек в горният край има една бледа черта, която изчезва), включвам и лаптопа през hdmi/vga нищо не връща. Купих му 16Г флашка за PVR, включвал съм и хард - няма проблеми.