Въпрос за Turbo-X LED TV 32" TXV-32D
Здравейте,
Предварително се извинявам, ако ви се стори че темата е прекалено аматьорска.
Търся да закупя телевизор за родителите си, като подарък за празниците. Спрях се на следния модел на Plesio - Turbo-X - LED TV 32" TXV-32D - Телевизори
В общи линии търся телевизор, който да е в рамките на 400 - 450 лева, да е 32 инча, не е необходимо да има перфектната картина, тъй като родителите са ми възрастни и трудно ще оценят Full HD и такива неща. Не искам да е SmartTV, нито 3D, тъй като няма да е необходимо. Ще се гледа телевизия чрез устройство на Мтел, тъй като имам договор с тях. Едновременно с това ми е важно да мога да пускам и видео от USB на телевизора.
Моля за мнение и препоръки, доколко това устройство дава проблеми и като цяло съм отворен за всякакви съвети.
Предварително благодаря,
Отговор: Въпрос за Turbo-X LED TV 32" TXV-32D
Няма DVB-C и не можеш да гледаш кабелна ТВ (ако се наложи) . Няма USB вход и няма да може да пускаш мултимедия. Виж този:
NEO TF-32065 FHD - Full HD е , има USB и DVB-T-C за 360лв. За качеството - горе-долу са на едно ниво.
Цитат:
Първоначално публикувано от
bisval
.... Няма USB вход и няма да може да пускаш мултимедия....
Напротив, даже и PVR си има.
От характеристиките на ТВ-то от линка няма такива "екстри".
USB media player
Видео - Музика - Снимки
Директно възпроизвеждане на видео, снимки и музика от USB stick на телевизора, както и възможност за запис на програми с функцията PVR директно на USB flash drive.
В характеристики - интерфейс на свързване не виждам USB вход - ако са пропуснали да пишат - това е друго...но все пак провери на място.
- - -