Здравейте , намирам се в Холандия и реших да се вълзползвам от слу4ая като си докарам ТВ. Натъкнах се на доста интересни предложения на Loewe, Sharp, Pioneer. цени 250-300 евро. Струва ли си покупката 8-10 год. ТВ-та от тези Марки?
Здравейте , намирам се в Холандия и реших да се вълзползвам от слу4ая като си докарам ТВ. Натъкнах се на доста интересни предложения на Loewe, Sharp, Pioneer. цени 250-300 евро. Струва ли си покупката 8-10 год. ТВ-та от тези Марки?
Твърдо Не!
Доста категорично, Чувал съм, че като качество на картина и звук, Loewe превъзхождат многократно по-новите бюджетни модели !
10 годишни телевизори за 300 евро- ти шегуваш ли се? Те вече нямат живи набори.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-05-17 в 20:27.
Ами със sound bar-а там някъде се връзва. За Loewe individual compose става дума. Xelos 40-ка, и под 200 мога да купя, модела е 2011 мисля. Имам смарт ТВ, така че ще помися . Благодаря все пак.
- - - - - - - - - -
Пробвах да ти пиша на ли4ни, ама май все още нямам достъп до тази екстра
- - - - - - - - - -
Благодаря, подобно !
- - - - - - - - - -
Това е въпросното ТВ: цена 275 със саунд-а
http://www.tv-manual.com/loewe-individual-40-compose-full-hd-100-dr-lcd.html
но нямам идея коя година е модела !
Моделът е от 2007 година.
В ТХ не пише дали поддържа MPEG4 , така че те съветвам да го тестваш на място.
В сайта е пълно с телевизори втора употреба, чиито собственици се опитват да се отърват от тях, тъй като технически са остаряли и не покриват някои нови стандарти...и с цел да си допълнят бюджета и си вземат нов.Първоначално публикувано от robber
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-05-17 в 21:37.
Да ,ако реша да го купя ще проверя на място. Тук пише 4е има MPEG4 :
Loewe Individual 40 Compose LCD TV
- - - - - - - - - -
И аз така си помислих, затова се допитах до вас. Благодаря за съветите !
Тези телевизори втора употреба ли са?
Разбира се !
Имай в предвид, че тогавашните LCD телевизори използваха CCFL или HCFL лампи за подсветката. С нарастване на времето на употреба, лампите губят яркостта и променят цветовата си температура....и е възможно дори скоро някоя да изгори.
Няма да намериш резервни части за толкова стар телевизор. това е рискована покупка - не знаеш, колко ще изкара, няма сервиз и гаранция.