Избор на бюджетен 43" телевизор
Turbo-X - LED TV TXV-U4360SMT 43" 4Κ Ultra HD Smart - Телевизори, здравейте на всички, може ли да ми дадете мнение за този бюджетен телевизор, относно сглобка, произход на части, операционна система, софтурна потдръжка(ако въобще има такава), понеже, никъде не намирам информация. Или ако има нещо по-добро 39-43", в този ценови диапазон (600лв). Благодаря предварително :)
Отговор: Избор на бюджетен 43" телевизор
Колега днес си взе https://www.technomarket.bg/televizo...rt-tv-09160606 .За парите бил идеален.Свързал е и саундбар СОНИ към него
T.-x, разбрах, че се произвеждат от Vestel, но за неото нямам идея -може би, също. А и друго незнам - дали има смисъл от покупка на 4к телевизор или full hd е по-добре, относно по-бюджетната покупка.Смятам да гледам малко тв от сателит с hd приемник и някой филм със screen mirroring ot лаптопа.
Да, и аз така разбрах , но пък продавачите казват, че се сглобяват в Китай. Една част били с матрици на Vestel, a други - с IPS матрици на LG.
Сега гледах 4850SMT 48" Full HD Smart - със Smart Opera , 48 инча за 600лв е добре. Не е 4к , но според мен и няма смисъл за телевизори под 55 инча.