Мнение за телевизор ARIELLI LED42A114T2
Здравейте,
Искам да си купя телевизор като бюджета ми е около 350, максимум 400лв. Не държа да е смарт. В момента, в Метро има промоция на ARIELLI LED42A114T2 -320 лв. Харесва ми, че е голям и има full HD. Все пак обаче не е от реномираните марки и за това исках да чуя мнение за модела.
Също така искам да попитам с оглед на бюджета ми, дали е добра идея да купувам голям телевизор -40 или 43 инча с full hd, но от куче марка или да си взема 32 инча, hd ready, но да е от реномираните марки?
Отговор: Мнение за телевизор ARIELLI LED42A114T2
ARIELLI LED42A114T2 е модел от 2016 година и тогава струваше 520 лева. Сега цената е добра, но не знам как стои въпросът с гаранцията от Метро.
По вторият ти въпрос - не виждам смисъл да вземаш по-малък марков, тъй като картината му няма да е по-добра.
Отидох вчера в метро да го взема, обаче бяха свършили всички бройки в София. Дано да е било за добро.
1 Прикачен файл(ове)
Здравей, а може ли информация , къде е тази промоция?
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
espace
На промоция от днес
Здравей, а може ли информация , къде е тази промоция?
Цитат:
espace
Метро
Прегледах няколко пъти брошурата, но не открих този модел в нея. Може би сте видяли стара брошура.
Тц, тц,тц, каталога за нехранителни стоки от 02.01-20.01, 10 страница най-долу, най-ляво! Вече сигурно се е изчерпал докато го издирваш .
Цитат:
espace
Тц, тц,тц, каталога за нехранителни стоки от 02.01-20.01, 10 страница най-долу, най-ляво! Вече сигурно се е изчерпал докато го издирваш .
Вчера го взех. Картината и звука са прилични. Ще видим колко ще изкара. Благодаря за съдействието.
Sabo
Честито и дълго да му се радваш :Drinks:
Напиши няколко реда с впечатленията си - плюсове и минуси. Тази информация ще е полезна в избора на колегите.