-   
Тиражиране на 700 бр. CD
  Публикувам темата в този раздел, защото не намерих друг подходящ, но моля да не се превръща в "Дъра-бъра".

Необходимо е да се изработят 700 бр. CD и във връзка с това имам следните въпроси:

1. Откъде и на каква ориентировъчна цена могат да се закупят съответното количество small-size CD-R (20-минутни);

2. Къде могат да се поръчат и на каква цена изработването на матрични CD (интересуват ме както 74', така и 20' варианти), а също и отпечатване на надпис върху горната част на CD (един, два цвята или пълноцветен печат)

Благодаря предварително на всички отговорили!
    -   
Тиражиране на 700 бр. CD
  Предполагам че това мога да го направят в ДЗУ Сатара Загора. Само незнам как може да стане без да се ходи до там ама то на теб ти е по близо да отидеш до стара загора от колкото до софия.
    -   
Тиражиране на 700 бр. CD
  Преди време се интересувах от въпроса. Единствената фирма която се отнесе сериозно беше МC & CD BULGARIA LTD.

Имам тяхна ценова листа от преди една година, така че е по-добре пак да им пишеш. това са им координатите от онова време:

office @ mccd-bg.com www.mccd-bg.com

Цената за твоето количество (за 74 мин дискове) беше 0.81 лв/брой без ДДС, като това включва, цитирам:

#61692;	регистриране на сделката в Министерството на културата;

#61692;	транспорт на изходните материали до завода в Унгария;

#61692;	тестване на качеството на мастер дисковете, получени от клиента, с лазерен анализатор;

#61692;	изработка на матриците и тестване на матриците с лазерен анализатор;

#61692;	изработване на компакт дисковете; 

#61692;	отпечатване на изображенията на дисковете по проект на клиента (висококачествен пълноцветен офсетов печат 170-180 lpi), 

#61692;	лаково покритие на готовите дискове;

#61692;	пакетиране на дисковете на шпиндели, фолиране и опаковане в картонени кашони,

#61692;	транспорт от Унгария до адреса на клиента.