Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите
  Според мен най-як беше баджа на Raid[;)]

Сега май чакаме DivX-четата и снимките на Краси и жена му[:D]

Забравих да разкажа и за веселото пътуване на отиване и връщане с Dockera, Peter K и Криси.

Карам си аз с около 170км/h, отнякъде изникнаха някакви куки, а Dockera съобразява бързо и ми вика: "Ей, дръж ми бирата бързо".... и аз инстинктивно хващам бирата. И така като на парад профучахме покрай онемелите полицай - превишена скорост, алкохол, слънчеви очила, сандали, токчета, музиката на max, Криси и Dockera в смъртоносна схватка.....за другия път искам каска и тапи в ушите и ако може Типовеца да стане в някакъв stealth вариант, та да не ме хващат радарите[;)]
  хахаха,

` и Докера` беше ключов елемент от драмата ти Съни [:D]

Слеро, ч-а-к-а-м-ееее [:)]
  Искам специално да благодаря на моя колега Митко Пенчев за изработването на табелите Mr. Setcom и Miss Setcom. Той отдавна следи форума и се надявам скоро да почне да пише в него и да помага с ценните си съвети[;)]
  @Sunny: Митко Пенчев направо да се счита поканен за следващата сбирка (на Априлци ли, където и да е) [8D]

@Pa3KaTaH: Нямам нет бре, в момента съм през dial-up... 

<font color="blue">[offtopic]

СПЕШНО търся мрежова карта на PCI... ако някой има излишна в момента, да се обади - 0887 251-204 (важи само за София, тази вечер)

EDIT: 10x to glarus, снощи си намерих карта, но се оказа, че провайдера ми освен по username и password (PPPoE) ме контролира и по MAC-address, и след 23h вече беше неудобно да му звъня.

[/offtopic]</font id="blue">

//ontopic

Довечера, ако ми се оправи нета, ще направя разказчето за съботната сутрин
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

СПЕШНО търся мрежова карта на PCI... ако някой има излишна в момента, да се обади - 0887 251-204 (важи само за София, тази вечер)

<div align="right">Originally posted by Slero*-*30/06/2004*:* 20:42:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

малко късно ми дойде нет-а на мен... и да ти я пращам по DHL от Швеция чак... [:D]

Tyan нещо ми се губи на мен... имаше 2-3 култови снимки и той... [:P]
  Качвайте снимките, че ще наказвам с бан... какво става с видеото... ако нямате къде да хоствате, предлагам безплатно място и акаунт за UL. Само кажете, че това е проблема и не се занимавайте с free-та като data.bg :)

Update:

Краси се е погрижил :)

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15565
  Хм... Докерски му работи !

Абе, с една дума - ШВЕД ! [:)][;)][8D][:P][:D][:D][:D]
  Култова снимка[:D][Yeah!][:P][;)]
  ай стига с тия фотоколажи де... [:D][8D][;)]
  ееее докопах интернет ся пък дата бг не работи :( уааааааа да видите вие колажи тогава :) сорка за размера но батко ви е мн мн зает тия дни в интерпретация на ромео и жулиета :) като ги кача ще ви уведомя уважаеми драги :)