6te ima samo bezplatni ne6ta toest nikva polza nqma da ima ama dano ne go napravqt taka>...zasega nali kazaha samo 4e 6tqlo da ima promeni ama ne se znae kakvi>...
magic to you all>...
Преглед за печат
6te ima samo bezplatni ne6ta toest nikva polza nqma da ima ama dano ne go napravqt taka>...zasega nali kazaha samo 4e 6tqlo da ima promeni ama ne se znae kakvi>...
magic to you all>...
okay, spoko be people, free-to oshte si e tuka i shte produlji da si e tuka i shte produlji da si e tolkoz nelegalno kolkoto i sega... cenzura shte ima samo na foruma no oshte mudrim pravilata :)) A za tova koga raboti i koga ne... prosto raid masivite si imat sobstveno mnenie po vuprosa i dokato ne trugnat kakto trqbva shte ima leki trusove :))
tova ofitzialno li e>?6toto ako e za6to go nqma v novinite na free-forum-a i t.n.>?
magic to you all>...
Pak go nema...
<center>http://www.artistcollaboration.com/u...Untitled-1.gif</center>
shtoto novinite ne se updatvat mnogo 4esto :)))
az sum moderator ama i na mene mi se nalaga da razpitvam za da dobiq predstava kakvo stava... turpenie mu e maikata :))
Flex pi6e6 li v forum-a na free-to>?nick>?6toto tam flex nqma,mai
magic to you all>...
Mdam... 532 posta imam :)))
nika mi e Flex
postval li si v temi v koito sam postval i az>?6tom ima6 500 post-a sas sigurnost sme se zasi4ali ama az sam ne6to mnogo zle i vaob6te nqma ni6to stranno vsa6tnost>...gluposti drankam
magic to you all>...
be postval sum i sum te vijdal neide... dori signaturata ti beshe sushtata mai... az na dosta temi ne se mesq, ne sum na sqka mandja mirudiq... :))
mi prav si kato tzqlo ama mnogo mi se spi da pi6a o6te leka no6t>...
magic to you all>...
Nqkoi pro4ete li NEW FTP Settings! 6toto pri men ne mi gi otvarq
eto ti gi:
1. Za logvane prez ftp kato user (t.e. s username i password) izpolzvaite port 2121.
Nanpimer:
ftp://username@free.techno-link.com:2121
server: free.techno-link.com
port: 2121
2. Za logvane vyv ftp kato anonimen potrebitel (t.e. anonymous) izpolzvaite port 21.
Naprimer:
ftp://free.techno-link.com
server: free.techno-link.com
port: 21
Ako sluchaino se opitate da vleznete s username i password na port 21 - niama da stane, kakto i ako se opitate da vleznete kato anonymous na port 2121.
Jelaem vi priatna rabota.