каквото и да си говорим не ни е виновен съдията а ние самите...[V]
жалко само че не пуснаха Ларсон да направи хеттрик...
Преглед за печат
каквото и да си говорим не ни е виновен съдията а ние самите...[V]
жалко само че не пуснаха Ларсон да направи хеттрик...
Е се е било да нема много, ама толкова много да нема не е било...
Можем да си събираме багажа преди да са ни направили съвсем за смях.[:(!]
аз предлагам да ги оставят сами да се прибират - по-добре пеша - никакъв самолет за наште...
A ще им трябва още един самолет поне - да си докарат топките, които са ни вкарали (ОТКАДЕ Я ИЗКОПА ТАЯ ЗАЩИТА Марков),
Добре де, тренера не видя ли, че Зоран Янкович не е за тоя мач (за кой ли пък е) [?] Не можа ли да направи смените по-рано, а не да "пази" резултата, та шведите да не минат испанците (<font color="red">6:1</font id="red">) [?] Как можахме при такава перфектна игра да паднем с <font color="red">5:0</font id="red"> [?] Да си мислим ли че се повтаря USA'94 България:Нигерия=0:3 или не ...
<font color="navy">EDIT:</font id="navy">
И басейна ще го изпия, но от яд!!!
И друг път са ни подмятали, но този път е прекалено. За нашите не знам още, но за съдията определено да си хваща пътя, чантата и на село да копа картофи [}:)].
Момчетата дадоха всичко на което са способни, липсваше им само реализатор на способностите... Нема кой да я вкара тая пуста топка там гдето требе... Иезък за големите му красиви очи на Бербатов. Ама верно, той обеща да се класират, нищо не е казвал за победа - и с това обещанията май се изчерпват.
Тези лигльовци щом не нашамарихме, малко ме съмнява да се справим с датчани и италианци. Каква попара ни чака само да ядем...бедна ни е фантазията.
Някой ще каже - лигльовци, Профита, лигльовци, ама 5 гола ни вкараха. Вкараха ни, да, ама и съдията помагаше с единия крак.
Да бе ... съдията ни е виновен ...
На умрелия едикакво си космите му пречат.
В националния събрани глезльовците и манекените на България, пък ние да чакаме добро представяне.
плаче ми се [:(]
Ако съдията не беше бастун нямаше да ни висне носа още след втория гол. Вярно е, че не са обиграни момчетата, но онзи им разплака фамилиите с безцеремонните си НЕнамеси.
[:D][:D][:D][:D][:D][Yeah!][Wow!][Yes!][Yeah!]Важното е че идва 26 и ще се плациакме в басейн :)[:D]
Обява във вестник "Позванете - София"
Спешно търся 15 футболисти , да имат някакъв опит , да са добри спринтьори и най-важното - да умеят да вкарват голове - за контакти БФС -Иван Славков
Кандидатите да имат готовност за спешно пътуане извън страната , да притежават задграничен паспорт.
Мамоуууу... Колко съм ги надценил....
То бива, бива, ама.
Инкасаторите : Швеция = 0:5
Наполовина е виновен съдията, наполовина вратата... Малко терена.
Я по хубаво да съберем пари и да им пратим една телеграма. "Връщайте се вече". Стига толкова. Квото беше, беше.
3:0 служебно си е къде къде по - добър резултат. Дали сега другите отбори ще ни играят дефанзивно, след като най -слабите(освен нас де) в групата ни размазаха с голове, а в класирането нищо чудно головата разлика да е от значение?
Я стига с негативното мислене! Паднахме и какво като ги бием другите пак се класираме. Не забравяйте, че има още мачове. Не е задължително да падаме, пък и сега ще ни подценяват. Вчера ТВ-то ми можеше да полети през прозореца, но след един нездрав сън вече мисля позитивно. Ще ги размажем жабарите и дяволите!!!
<font color="blue">===офф топик===
По повод обявата:
Mr.TECHNO пиши ме централен защитник.
===офф топик===</font id="blue">
кого ше размажем бе, я бъдете реалисти :)
Колкото и да съм националист, просто нямаме отбор и това си е.
Докато има в България "Еврофутбол" просто забравете за национален отбор. Просто няма от къде да излязат класни играчи, а как и да има при такова първенство.
Абе хубава работа в крайна сметка, ама българска...
А като са толкова недоволни от съдията, защо поне някакво официално възражение не се пусна, не че ще промени нещо, но защо пък и за това да седят безучастни тия от БФС?