-
EURO 2004 мнения
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сега ако нашите искат да хванат далаверата, да вкарат 2 бързи гола на италианците, а на почивката да се договорят да ни бият срещу съответно възнаграждение. <div align="right">Originally posted by Gadget*-*22/06/2004*:* 16:34:56</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А кой да ги вкара тия гола Gadget. Освен да направим една бърза анкета кой е най-големия голмайстор сред участниците във форума и да го изпратим с някой чартър.
-
EURO 2004 мнения
Що така говориш сега :)
Аз специално искаш Мартин Петров да вкара едно две4 голчета. Най ми е симпатичен от всичките а и се вижда, че иска да направи нещо, за разлика от Бербатов, който гледаше като дрогиран през цялото време...
Има кой да ги бележи головете, ма нема кой да ни пази кошницата ...
-
EURO 2004 мнения
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Има кой да ги бележи головете, ма нема кой да ни пази кошницата ...
<div align="right">Originally posted by Кайсо - 22/06/2004 : 18:26:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Като гледам как сме се "занулили" май няма кой....
-
EURO 2004 мнения
ГООООООООООООООООООООООООООЛ :)
Честит първи гол на българските футболисти от Еuro 2004 :)
-
EURO 2004 мнения
Руския съдия си е направо жесток.
Ако задържим така и второто полувреме........
-
EURO 2004 мнения
айдеееееееееееееееее.......... :))))))
мажем ги тия жабетааааааааааааа....... :)))))))))))
-
EURO 2004 мнения
Абе знам аз, че Мартинчо ше вкара гол, сигурен бях още от началото :)
Честит гол и от мене.
И аман от черногледи песимисти чесно, направо ми писна от вас !
-
EURO 2004 мнения
Пада им се на жабаритееееееееееееее........ :))))))
Държаха го Бербатов, държаха го....На ви сега да се радвате....!
-
EURO 2004 мнения
Ами сега?:(....дано да е последния, че как взеха да ни натискат[}:)]
-
EURO 2004 мнения
е М.Петров само от дузпи май може да вкарва...
сам срещу вратаря баш в продължението...
и вместо ние - ти ни...
-
EURO 2004 мнения
Да ни е честито 16то място
БЪЛ-ГА-РИ Ю-НА-ЦИ БЪЛ-ГА-РИ Ю-НА-ЦИ
-
EURO 2004 мнения
Ами това беше... нашите играха и се изложиха типично по български накрая. А можеше и да е по-добре, след като и отбора на Италия не беше в кондиция. И този чист гол накрая, но нашите вечно бият в краката на вратаря с надеждата той да си ги отвори, а такава практика вече няма. Кой си разтваря краката?
-
EURO 2004 мнения
Едно доста ексцентрично предположение:
Дисквалифицират Швеция и Дания за явно уговорен мач и... айде наште :)
Четвъртфинал с Чехия и вместо с престижното 1:9 си тръгваме с 1:12
Хех
-
EURO 2004 мнения
От записите трудно ще се докаже, че има уговорен мач. Всички голове си бяха нормални. Трябва да са били големи артисти, за да симулират нормален мач :)
-
EURO 2004 мнения
Ама ти май наистина вярваш, че резултатът е случаен???
Според мен всички бяха наясно, че ще свърши 2:2 в това число и италианците, което се видя и от играта им.
Все пак, това не е пръв уговорен мач между скандинавците, всички са привикнали.