128 MB поща от ABV.BG !!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
HOTMAIL.COM - още клечат на мизерните си 2 МВ, пък уж MicroSoft...
<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*26/07/2004*:* 12:22:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
айде да ви "светна"... [:D]
в момента Microsoft предлага най-голямата безплатна поща - 2Gb!
за целта трябва да си регистирате @msn.com поща, но задължително през MSN Explorer! [;)]
Докер, не е баш тъй. Ще дават 250мб безплатно доколкото виждам от тая страница. 2 та гигабайта са за платени потребители.
http://www.imagine-msn.com/hotmail/en-us/
Разбира се хотмайла си остава една от най-добрите пощи със Virus Scanning and Cleaning и Spam Filtering, нещо дето го нема в БГ пощите щото ние сме само дойни кравички или тъпи юзери за тях. Хем пращай СМС-и, хем гледай големи реклами, а пък насреща нищо. Докато хотмайла, яхуто и другите нищо не печелат от нас но реално се грижат много по-добре за потребителите си. Затуй БГ поща никога няма да ползвам щот ме дразнят с наглостта си.
jinom, аз пък без да пробвам не коментирам... [:D]
нищо не съм им давал... [8D]
http://www.mediapool.bg/emo/msn.gif
@Dockera
Така е, но тук вече става въпрос за създаване на нов адрес - аз говоря за HOTMAIL-ския такъв. Все едно на теб да ти кажат: "Абре момче, ще ти дадем още 2 квадрата място, ама си смени жилището с ново". Надявам се, че ми схвана мисълта...
http://free.hit.bg/easy/hotmail.jpg
IvO_tm, аз смисъла не съм го изпускал, така че не трябва да го хващам... :)
всичко съм си написал ясно и точно...
...а за сегашните потребители на @hotmail - няма да закъснее и тяхното увеличение... ;)
за жилището ти е леко некоректен примера, защото в случая промяната е 1000х... така че, ако имам жилище 50квадрата - ще трябва да ми предложат 50000 още, а това бих го приел моменталически... :РРрР
Вие друга работа нямате ли си, че да мерите пишките на "free" mail провайдърите?
Аз пък продължавам да твърдя че в Хотмайла ще бъде 250МБ а не 2000 безплатната поща. Същото ще е и със msn.com
Туй че Докера ми показва скрийнове не ме трогва. Или е някакъв бъг или е хванал някакъв trial.
[8D]
@Dockera
[:)]
Е, да, ама например харда ти е 100 GB, а ти дават безплатна поща 2 GB - което си е 50 пъти по-малко място, отколкото твоето СОБСТВЕНО. В тази насока направих сравнението, а не че живееш на някакви мизерни 50 квадрата, които да скочат на 5000. Ако исках да направя така сравнението, щях да ти кажа: Представи си че живееш в имение 10000 квадрата, и ти предлагат 200 квадрата безплатно, но при условие да си смениш имението с ново. Сега ме схвана, нали? :-)
За горните 2 поста Dockera би отговорил: "АМАТЬОРИ" :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За горните 2 поста Dockera би отговорил: "АМАТЬОРИ" :)
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*27/07/2004*:* 16:34:50</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@Gadget
А ти защо не оставиш @Dockera да отговори на постовете, предназначени за него?
Приех това "Аматьор" за лична обида!!! [:(!]
Айде още една тема с катинарче... просто замина в съвсееееем различна от първоначалната посока.
@IvO_tm, прочети малко за тазгодишното събиране в Елена и ще разбереш смисъла на "Аматьорииииииии..." и още много други неща. Ето ти линк към темата [8D]
Нищо лично.