седя си аз, чета си едно постче и ...
...си мисля...
става дума за това:
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=15840
и по-специално за това:
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
А сега сериозно: Дано схванеш иронията, която се опитвам да вложа в това мнение. Чудя се защо ли напоследък много новорегистрирани участници се опитват изказванията им да звучат преднамерено profan-ски? Ако това е опит да се понижи нивото на форума, мисля, че е предварително обречен на неуспех!
- написано от някой си Slero
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
та както си седя и си мисля, ми идва наум, че сигурно тези хора са някои от тези дето са били баннати от някой админ и според тях неоснователно, та затова ги правят тези работи.
Не мога да претендирам, че съм познал, но поне няма да се чудя - просто приемам това за отговор и готово(voila)
Знаеш ли knothole, ако всички стоим и си мислим кой е този, който с особено "интелигентните" си постове мисли да блесне пред колективът (да го наречем) и защо аджеба го прави на какво ще заприлича форумът?
Мисли си, размишлявай, анализирай, но каква ти е целта, че да го формулираш като нова тема?
А този някой си Slero е оторизиран да се грижи за подобни цветущи изказвания и да възпира авторите им да не внасят смут, там където не е желано.
Простотията няма юзди, knothole. Блика от всякъде, подстрекана от какви ли не мотиви.
Може и да си познал, но какво от това?
Интересно е смисловата близост на сигнатурата ти с тази тук:
"Прости сме щот' сме бедни и сме бедни щот' сме прости..."
Ха познай чия е?[:D]
@Lupus: Сигурно си прав, още повече и "оня" баннатия участник, и knothole са клиенти на HomeLan... е, това не е 100% доказателство, но повишава степента на вероятност на твърдението ти.
@Profita: Мисля, че не си заслужава да повдигаме темата за простотията - много е обширна, а и рядко може да бъде разбрана от тези, за които е предназначена.
@knothole: Досетливостта ти заслужава адмирации, освен ако Lupus не е прав. Точно това имах предвид, когато писах "чудя се защо ли...", което всъщност не е толкова въпрос, колкото цели да насочи към определена мисъл. Радвам се, че си ме разбрал!
@all: Смятам, че темата просто не си заслужава.