Резултати от 1 до 4 от общо 4

Moже ли ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Moже ли ...

У дома имам 2 телевизора и апартамента е опасан с кабели от кабелната! Възможно ли е да бодна кабела от ТВ аута в сплитера накабелната и да си гледкам фим4е в спалнята?! Някой такива гимнастики правел ли е ако ДА как то4но г е направил или ако НЕ как да се направи ! ДАйде идеи ... Благодаря !

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Moже ли ...

Така не може да стане! Сплитерите за кабелната са за висока честота (над 5MHz), а видео сигнала е от 0 до 6MHz. Най-добре е да си пуснеш нов кабел, който да свързава двете устройста по ниска честота.

4. Тук е от
    Dec 2000

Moже ли ...

И аз имам подобна дилема но с 3 телевизора. Ако имаш видео с тунер, бодни тв аута във видеото а изхода от видеото в сплитера, само че трябва да смениш сплитера, както каза Лупус. А ако така не става, наистина с 2 кабела, но това ршение не ме кефи. Проблема е че по кабелната тече сериозен ток и може да повреди тунера на видеото. Лупус я дай решение на проблема ти ги знаеш тез неща :-).

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Moже ли ...

е пусния я за 4ти път ако искаш...

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16872

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Moже ли ...
    От mxkolev във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 23-09-04, 21:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе