-
Честит Димитров ден!
Честит Димитров ден на всички именници!
Да сте живи и здрави и да почерпите... [:P]
Честито персонално на <font color="red">Mr.Setcom 2004</font id="red"> - <font color="red">Pat</font id="red">!
Моля да ме извинят всички други Димитровци, но поради липса на информираност от моя страна относно имената... не мога да ги спомена. Да се чувстват поздравени. [8D]
<font color="orange">Още за празника.</font id="orange">
-
Честит Димитров ден!
Присъединявам се към поздравите на Profita към всички Димитровци.
-
Честит Димитров ден!
Честит празник и от мен!
Да са живи и здрави![:)]
-
Честит Димитров ден!
Да сте живи, здрави, прави и корави.
-
Честит Димитров ден!
Честит имен ден на всички именници и най-вече на DPetrov[:)]
-
Честит Димитров ден!
И мен днес ме "прекараха" да черпя, ама няма лошо, защото съм кръстен на името на дядо си Димитър. Така че се присъединявам към групата и благодаря за пожеланията.
От мен към всички Димитровци и т.н. празнуващи - да са живи и здрави! Както се казва "да ви е живо името", и само с добро да ви споменават!
-
Честит Димитров ден!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Честит Димитров ден на всички именници!
Да сте живи и здрави и да почерпите... [:P]
Честито персонално на <font color="red">Mr.Setcom 2004</font id="red"> - <font color="red">Pat</font id="red">!
Моля да ме извинят всички други Димитровци, но поради липса на информираност от моя страна относно имената... не мога да ги спомена. Да се чувстват поздравени. [8D]
<font color="orange">Още за празника.</font id="orange">
<div align="right">Originally posted by Profita*-*26/10/2004*:* 09:31:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мерси, мерсиии, честито на всички адаши, които и да са те :) Пари не ви пожелавам, че много паралии си отидоха от тоя свят. Здравето му е майката, другото с труд и постоянство се постига....Да изкъртим любимите си кръчми tonight :)
-
Честит Димитров ден!
Благодаря на всички за поздравите! Profita - специални благодарности за оказаното внимание - бъди все така усмихната и лъчезарна! [;)] Следвай мечтите си!
На всички съименници - Да Ви е живо името и от здраве и радости да не се оттървете!
Наздраве........[:P]
-
Честит Димитров ден!
И от мен по-здрави! ;-) Честито от здраве и късмет да не се оттървете и .... наздраве![:D]
-
Честит Димитров ден!
естито и от мен на всички адаши...със огромно закъснение
А Съни тряя да се почерпи за персоналната честитка[:D]