Али Баба и 40-те Сеткомци
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не е на 12, не е....
А, и ще замоля на следващата сбирка да няма наблизо дървета или, недай си боже, скали или нещо високо и стръмно :))))
<div align="right">Originally posted by KOKOSH*-*05/12/2004*:* 07:47:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Котарачката ли? Хич не е!
А за обезопасяването на района - ако не е възможно, поне ще помолим Slero да идва с алпийската екипировка и с готовност за провеждане на незабавни спасителни операции.[:D]
Най сетне поотрезнях та да драсна и аз два реда.
Оо котараче,добре дошла в нашия форум.
Ако наблегнеш малко и на правописа ще е цудно:-))
А що се отнася до купона беше наистина гот.
Особено на нас които бяхме във VIP залата:-)))
Някой си носеха домашна ракия и не почерпиха ама карай.
Ако някой се съмнява в Дарвиновата теория за "Произхода на човека"да се обърне към Кафето:-))
Raid бяхте ли на картинг.Съжалявам че неможах да дойда.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Най сетне поотрезнях та да драсна и аз два реда.
Оо котараче,добре дошла в нашия форум.
Ако наблегнеш малко и на правописа ще е цудно:-))
А що се отнася до купона беше наистина гот.
Особено на нас които бяхме във VIP залата:-)))
Някой си носеха домашна ракия и не почерпиха ама карай.
Ако някой се съмнява в Дарвиновата теория за "Произхода на човека"да се обърне към Кафето:-))
Raid бяхте ли на картинг.Съжалявам че неможах да дойда.
<div align="right">Originally posted by Vandal*-*05/12/2004*:* 19:27:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За това, че не са почерпили с домашната ракия не си прав. Май аз я довърших, пък и тя мене [xx(] (е, и бирите след това де).
Днес на обед не бяха изкарали колите. Към 13 ч. breiii провери на място - оказа се, че заради времето работи само покритата част, която е обаче по-малка. Решихме, че двама все пак сме малко и така отложихме гонката за утре или за другата събота. Не е лошо да се уговорим малко по-твърдо и малко повече хора [;)].
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не е на 12, не е....
А, и ще замоля на следващата сбирка да няма наблизо дървета или, недай си боже, скали или нещо високо и стръмно :))))
<div align="right">Originally posted by KOKOSH - 05/12/2004 : 07:47:45</div id="right">
Леле, то ако имаше скали... Кафето нямаше да е сам [8D]
Я да пусна аз поне едно отрицателно мнение [:D]
Дупката беше по-голяма дупка от колкото предполагах, или май тр да кажа по-малка [xx(], на 30 квадратни метра трябваше да се сбият около 50 човека, още първите 2 минути се бяха образували гъсти облаци и мъгли.
Ако знаех, че ще е такава обстановката нямаше да се разхождам до София.
P.S. Снимките са с гадни <! може да е от лошите атмосферни условия>
P.S.2 Крис не се оправдавай с reader-а, всички знаем че фотоапаратите имат USB.
Фотоапаратите имат USB, някои от тях имат и USB кабел, други нямат, защото е загубен...
<font color="orange">@KpИс</font id="orange"> [Joke Ivo80]
<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">
Абе от РусИе ли е, не ми го хвали ...
[:D]
<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">
Крис нали знаеш, че може да използваш неоригинален кабел. Примерно от mp3player или друго устройство.
ааааа, лудница си беше както винаги... [:P]
- сервитьора нещо ме гонеше накрая твърдейки, че съм бил изпил 11 бири...
- много крехки столовете или аз пък... нещо пропаднах по едно време...
- и една чаша май замина на поредната наздравица с мен...
- поизкъпах доста хора с бира...
- Gadget сподели, че на следващата среща направо с бански ще идва...
- бе и други чудеса имаше, ама що ли ми се губят... [:D]
Някой може ли с едно изречение да обобщи какво изпуснах, след като си тръгнах в 21:20 ? [8D]
Особено ми е интересно какво се случи във VIP зоната ? [;)]
Е не мога да разбера защо все със чаша сте ме снимали - писна ми от компромати!? Следващия път ще взема и аз апарат и шъ видите вие! [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е не мога да разбера защо все със чаша сте ме снимали
<div align="right">Originally posted by Milanoff - 07/12/2004 : 10:32:29</div id="right">
Ами след като келнерчето с всяка бира ти носеше и нова чаша, с какво да те снимат? С букет в ръка? [:D][:D][:D]
Сега остава и Dockera да направи един календар с участниците ..... [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сега остава и Dockera да направи един календар с участниците ..... [:D]
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*07/12/2004*:* 17:25:09</div id="right">
С надпис "Никога, ама никога не си и помисляйте да правите това, дори да сте вкъщи!!!" [:D]