-   Честит 8 декември!  Да е честит празникът на всички студенти!

Най-вече на настоящите, със сигурност и на бившите, а защо не и на бъдещите [:)].

Да сте живи и здрави, да не се презорвате с четене, днес да дадете личен принос в борбата с алкохола и винаги да помните откъде сте тръгнали и какви сте били! Това последното е лек срещу остаряване - вервайте ми, знам [:P]!

Май е малко раничко е за наздраве, ама все пак... НАЗДРАВЕ!

P.S. И на този ден си спомнете и за Джон Ленън.

-   Честит 8 декември!  О, мерси, мерси... [:)]

Честито и от мен на всички "колеги". Наздраве! [:P]

-   Честит 8 декември!  Честито колеги ! 

Да сте живи и здрави, и без заверки на края на семестъра ;)

Наздраве !

-   Честит 8 декември!  Честит празник, колежки и колеги - бивши, настоящи и най-вече вечни! [8D] Празнувайте, "бушувайте", яжте, пийте и се веселете и помнете, че това са най-прекрасните години в живота ви. И още нещо - никога не спирайте да мечтаете и винаги бъдете живата съвест на обществото ни, защото то има нужда от това.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">P.S. И на този ден си спомнете и за Джон Ленън.

<div align="right">Originally posted by Raid - 08/12/2004 :  01:00:45</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Чуйте това и се замислете колко просто всъщност може да бъде всичко...

-   Честит 8 декември!  Честит празник на всички (и на мене де)...пийте най-вече качествен алкохол, за да няма после мегаглавобол. 

-   Честит 8 декември!  Честит празник на настоящите, на бившите студенти и на техните преподаватели. 

-   Честит 8 декември!  Ай честит ни празник!

Да сме здрави, здрави и здрави! Хмм... какво друго... А! - Здрави!

Пък останалото - то е лесно като сме здрави! [:)]

-   Честит 8 декември!  Честито на всички студенти ( настоящи , бивши , бъдещи )

-   Честит 8 декември!  честит празник колеги нека този празник някога да ви напомня за младините ви.

И не позволявайте на алкохола да контролира движенията ви и най вече автомобилите ви :))

-   Честит 8 декември!  Чесит Празник и от мен! Наздраве, останалото си го знаете, ако не - сесията е близо[;)]

и весело ИЗкарване, а не ПРЕкарване[}:)]

-   Честит 8 декември!  пожелавам на всички ни след 80-90 години пак да си честитим с "честито, колега струдент" ( тогава всички ще сме "бивши".... то не че и сега доста от нас не са бивши де [;)]) 

-   Честит 8 декември!  15.24 PM

Добро утро. [:I]

Честит ни празник!

А съм започнала от снощи.

Някой да има аналгин? http://setcom.bg/news/forum/images/icon_mi_16.gif

-   Честит 8 декември!  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Някой да има аналгин?

<div align="right">Originally posted by Profita - 08/12/2004 :  15:27:22</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аз имам оралгин....

-   Честит 8 декември!  lele az taka se napih togava ce nqmam spomeni kakvo e stavalo,no znam ce beshe qk kupon:) 

-   Честит 8 декември!  бая време ти се губи - честно 

мнооо яко напиване ще е било