-
hardwarebg форума хакнат
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Докато котките спят мишките се налудуват .... [:D]
поне едно скрийншотче да бяхте запазили, за по-късно включилите се юзери, като мен.
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*27/01/2005*:* 14:02:48</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ето как изглейдаше сайта през моя браузър. Номерирал съм screenshot-овете от 1 до 4, защото незнам как се сваля целия сайт. Имаше и някаква "молитва" - най отдолу, звуковия файл.
http://free.bol.bg/sclera_bg/hardwarebg/01.jpg
http://free.bol.bg/sclera_bg/hardwarebg/02.jpg
http://free.bol.bg/sclera_bg/hardwarebg/03.jpg
http://free.bol.bg/sclera_bg/hardwarebg/04.jpg
-
hardwarebg форума хакнат
Нещо не се връзва цялата работа. Прекалено очевидно е сбъркан правописа, все едно някой имитира арабски акцент писмено. Според мен типично нашенска работа.
-
hardwarebg форума хакнат
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо ли си мисля, че не са никакви араби, а единия от админите на http://exploits.ath.cx/ , joffer, с който имахме малка словестна схватка във форума на доставчика ни на Интернет... http://forum.wisp-bg.com/YaBB.pl?boa...num=1106474959
<div align="right">Originally posted by Creep*-*27/01/2005*:* 14:22:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И как пък реши че е joffer [Wow!]
-
hardwarebg форума хакнат
tr3x_bg, не беше ли точно ти хакнал някакъв сайт наскоро, където пишеше и tr3x_bg & незнамсикой @hwbg ? [:)]
-
hardwarebg форума хакнат
Аз съм Joffer ! Нямам нищо общо със хардуер бг "hack"-ването!
-
hardwarebg форума хакнат
OK, Joffer, приеми моите извинения в такъв случай!
-
hardwarebg форума хакнат
Вече се работи по въпроса. Последните 5-6 новини изчезнаха от сайта. Признак че базата е възстановена и има бекъп.[Yeah!]
-
hardwarebg форума хакнат
... ми айде де, тъкмо да благодаря не един юзер от вашия форум, че ми изпрати покана за gmail акаунт и ви се срина, оооп извинявам се, ви хакнаха форума, езък ...
-
hardwarebg форума хакнат
Ами не сме ние админите, че да ни се смееш ;)
Човек се учи от грешките си. Да се надяваме, че всичко е за добро. Обаче наистина ме плаши това, че не се връща online. Базата да е около 300-400 Мб, трабва да е имало бекъп. А може и само дефейс да е било знаеш ли? Много е 12++ часа за възстановяване. Това не говори добре за ASP.bg
ПС Как да не плюем по М$, аз тук един аватар не мога да си сложа, само гърми ISS с грешки
------------------
Microsoft VBScript runtime error '800a0005'
Invalid procedure call or argument
/news/forum/include/clsFile.inc, line 92
------------------
-
hardwarebg форума хакнат
Извинявам се за оффтопика!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">tr3x_bg, не беше ли точно ти хакнал някакъв сайт наскоро, където пишеше и tr3x_bg & незнамсикой @hwbg ? [:)]
<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*27/01/2005*:* 19:28:43</div id="right">
Ами това hwbg не съм го писал аз :) Вече съм се скарал споко [}:)]
-
hardwarebg форума хакнат
Но го е писало, нали ?
Точно на кои сайтове беше ? teenproblems... още какви бяха ? [:)]
Не мислите ли, че може би това е причината ?
И че може би нямахте моралното право да го пишете това ? [;)]
-
hardwarebg форума хакнат
Pa3katah ******* :)
slushai me vnimatelno
ot 22.01 15:14 teenproblem.net is secured by exploits.ath.cx ! Otnoshenieto ni mejdu "siteovete" e dobro ... deface-a beshe napraven ot men ! Pokazah im dupkite ! Poeh otgovornosta ? Kakvi problemi imash sus tova ? Ako ne vqrvash na dumite mi pishi na adminite na teenproblem.net!
Ako imash problemi kaji
-
hardwarebg форума хакнат
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ПС Как да не плюем по М$, аз тук един аватар не мога да си сложа, само гърми ISS с грешки
------------------
Microsoft VBScript runtime error '800a0005'
Invalid procedure call or argument
/news/forum/include/clsFile.inc, line 92
------------------
<div align="right">Originally posted by xts*-*27/01/2005*:* 21:07:29</div id="right">
И кво общо има МС със случая? Просто форумът е безплатен и работи точно колкото за без пари. Доста бъгове оправих, но проблемът с ъплоада не можа да се реши за половин час, така че чака по-добри времена.
-
hardwarebg форума хакнат
exploits.ath.cx, не ме интересува от кой е и какво е - ама найстина не ме интересува, и не знам тези ****** с каква цел са след ника ми, но ти си знаеш.
Факт е, че hwbg беше написано и там (найстина не помня още къде го бяхте лепнали). Като сте толкова по-различни от поредните скрипт киддийс защо не казахте и за vulns. на hwbg, а се направихте на интересни да лепкате името им ? До колкото знам hwbg не е и не е бил сайт за хакери, нито пък съм бил свидетел да е съпричастен или безпристрастен към неща от този род (кракове, хакове и т.н.)
-CTPAX-, върви обяснявай на линуксджиите, че това не е проблем на MS... но както и да е - винаги е било и ще бъде така [:)]
-
hardwarebg форума хакнат
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">exploits.ath.cx, не ме интересува от кой е и какво е - ама найстина не ме интересува, и не знам тези ****** с каква цел са след ника ми, но ти си знаеш.
Факт е, че hwbg беше написано и там (найстина не помня още къде го бяхте лепнали). Като сте толкова по-различни от поредните скрипт киддийс защо не казахте и за vulns. на hwbg, а се направихте на интересни да лепкате името им ? До колкото знам hwbg не е и не е бил сайт за хакери, нито пък съм бил свидетел да е съпричастен или безпристрастен към неща от този род (кракове, хакове и т.н.)
-CTPAX-, върви обяснявай на линуксджиите, че това не е проблем на MS... но както и да е - винаги е било и ще бъде така [:)]
<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH - 28/01/2005 : 23:30:08</div id="right">
Zashtoto ne sme go defacenali nie ! Nito poseshtavam tozi forum za da znam che e vulnerable !