Мадама/мъж с коктейл в ръка...
...като че ли е най-доброто пожелание за днешния ден. първо беше "мадама"-та, ама веднага усетих няколко злостни дамски погледа вперени към мен и си коригирах писанието.... [:)]
къде нов, къде стар стил, къде зарезан, къде валентин - важното е да си честитим и да има повод да празнуваме.
много любов желая на всички и по-малко емоционални и етанолови ментета!
весел празник, приятели
Честит празник на всички празнуващи любовта към виното.
Честит празник и на всички влюбени!
Нека всеки от вас изпита сладостта от любовта, лудостта на страстта...
Нека всеки от вас да намери своята половинка, да я желае, да се стреми да обсеби да я обсеби, да я получите цялата за себе си, да я докосвате навсякъде, да проникнете в мислите й, в спомените й, да се слеете физически и духовно с нея, това е страст.
Не се страхувайте от любовта, а се отдайте на нея, вложете цялата си същност когато ОБИЧАТЕ някого!!!
Весело празнуване!
mishle абсолютно точно е описала това, което пожелавам на всеки. Когато човек обича, всеки ден е празник и всичко е прекрасно. Но все пак: Честит свети Валентин на всички, които се обичат. А на останалите...наздраве[Yeah!][:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">mishle абсолютно точно е описала това
<div align="right">Originally posted by Sunny - 14/02/2005 : 11:12:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Няма как иначе да е - Мишлето е романтик по душа [:)]
Аз честитя и двата празника на всички! Макар че българското си е българско и довечера ще се зарязва...
Бъдете най-вече здрави, много усмихнати и винаги щастливи!
От мен - "Наздраве" на всички влюбени! Хубаво пиянство е това... [:)]
@Berk Stock: романтичната душа не ми попречи да полея достойно празника на лозаря...
Рууйноо винооо сноооошшшшшшшшшшшшшти пиихх...
[Oops!]
Проблемацията е, че днес е работен ден и всички говорят мнооооого високо!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Berk Stock: романтичната душа не ми попречи да полея достойно празника на лозаря...
Рууйноо винооо сноооошшшшшшшшшшшшшти пиихх...
[Oops!]
<div align="right">Originally posted by mishle - 15/02/2005 : 10:27:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми на това му се вика да хармонизираш двата празника! Определено е най-добрият възможен вариант! [;)]
Аз ги хармонизирах с пищна мадама на левия крак и чаша червено вино в дясната ръка... [:)]
Абе, освятках се като за световно... [:O]